2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Mums raksta: Mežaparka sadzīves atkritumu konteineri ir bīstami! Pašvaldība sola tos nomainīt (FOTO)

Ar Radio1.lv sazinājās kāda jēkabpiliešu ģimene, kuras iemīļota pastaigu vieta ir Jēkabpils Mežaparks. Ģimeni satrauc vecie, savu laiku jau nokalpojušie sadzīves atkritumu konteineri, kas ne tikai nerotā vienu no pilsētnieku un tūristu iecienītām vietām, bet arī apdraud parka apmeklētāju drošību.

“Vai Mežaparkā ir paredzēts kādu savainot? Šeit esošo, veco konteineru stūri ir asi kā žiletes, no zemes ārā tikai pāris centimetru, bērni svaigā gaisā skrien un draiskuļojas, nedod Dievs kādam aizķeras kāja un viņš paklūp uz šiem konteineriem, nopietna trauma garantēta, nervi pa gaisu!!! Kam par to prasīt atbildību?” raksta jēkabpiliete.

Jēkabpils Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils Sporta centru, kur tika paskaidrots, ka Mežaparka apsaimniekošana nav sporta centra kompetencē.

Jēkabpils domes izpilddirektors Guntars Gogulis sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka šī situācija pašvaldībai ir zināma un solīja noskaidrot iespējamos risinājumus. 

Sazinoties atkārtoti izpilddirektors sacīja, ka minētos vecos konteinerus paredzēts drīzumā nomainīt visā Mežaparka teritorijā, kopumā 34, pret jauniem, betona sadzīves atkritumu konteineriem, līdzīgi tiem, kādi izvietoti uz Daugavas aizsargdambja. Jaunie sadzīves atkritumu konteineri tikšot pasūtīti jau tuvākajā laikā un uzstādīti līdz Līgo svētkiem.

Aculiecinieces foto

Atstājiet komentāru