2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Mums raksta: Demontēto apgaismes stabu Jēkabpilī, Zvejnieku ielā atjauno pēc mēneša

Mums raksta: Demontēto apgaismes stabu Jēkabpilī, Zvejnieku ielā atjauno pēc mēneša

Ar portāla Radio1.lv redakciju sazinājās Zvejnieku ielas Jēkabpilī iedzīvotāji, kas informēja, ka ilgāk kā mēnesi netiek atjaunots demontētais apgaismes stabs.
Viņi stāstīja, ka marta sākumā Zvejnieku ielā plīsis ūdens vads un tā kā tas atradies tuvu bojājuma vietai, to pēc SIA “Jēkabpils ūdens” lūguma demontēja, lai likvidētu ūdensvada avāriju. Beidzot darbus un atjaunojot ūdens padevi, apgaismes stabs palicis neatjaunots. Tā kā mēneša laikā nekas netika darīts, iedzīvotāji vērsās Radio1.lv redakcijā ar lūgumu noskaidrot, kad demontētais stabs tiks atjaunots.

Radio1.lv pagājušās nedēļas nogalē sazinājās ar SIA “Jēkabpils ūdens” valdes priekšsēdētāju Artūru Smagaru. Viņš atzina, ka nav informēts par konkrēto situāciju un solīja noskaidrot, piebilstot, ka ar apgaismes stabu demontēšanu ūdenssaimniecība nenodarbojas, šo darbu pēc uzņēmuma lūguma, ja tas nepieciešams avārijas situācijas novēršanai,  veic SIA “Jēkabpils pakalpojumi”. 

Vēl šīs nedēļas sākumā demontētais stabs nebija atjaunots.

Otrdien, sazinoties ar Artūru Smagaru, noskaidrojām, ka demontētais apgaismes stabs ir atjaunots. Darbus pēc SIA “Jēkabpils ūdens” lūguma veica SIA “Jēkabpils pakalpojumi”. Artūrs Smagars skaidroja, ka gadījumos, ja nācies demontēt apgaismes stabu vai veikt citu pakalpojumu, ko SIA “Jēkabpils ūdens” neveic, bet iepērk, darbi nevienmēr tiek paveikti uzreiz, jo tiek gaidīts kāds laika posms, lai apkopotu vairākus darbus un veiktu vienu iepirkumu.

Komentāri (0-1/1)

  • Jānis
    28.04.2021 16:34
    Būtu ļoti jauki ja A.Smagara kungs iedotu rīkojumu, lai novāc akmeni kuru izraka, lai likvidētu ūdens avāriju, un kurš līdz šim brīdim guļ brauktuves malā.Cerams, ka akmeņa novākšanai nav jāveic iepirkums.

Atstājiet komentāru