2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Mums raksta: Jēkabpilī, Bebru ielā 6 pēc gada atjaunots apgaismojums ielas laternā

Mums raksta: Jēkabpilī, Bebru ielā 6 pēc gada atjaunots apgaismojums ielas laternā

Pēc publikācijas portālā Radio1.lv par apgaismojuma salabošanu Draudzības alejā 19,pēc tam, kad par problēmu tika ziņots medijiem, Radio1.lv redakcija saņēma vairākus signālus, ka SIA "Jēkabpils pakalpojumi" iedzīvotāju sūdzībām par nedegošu apgaismojumu nereti nav sasniedzami, jo ne vienmēr tās tiekot uzklausītas.

Iedzīvotāja no Bebru ielas mikrorajona šīs nedēļas sākumā ziņoja, ka jau ilgstoši, apmēram, gadu nedeg ielas apgaismes laterna iepreti bērnudārzam "Auseklītis", pie ēkas Bebru ielā 6. Redaklcijai tika ziņots, ka par šo problēmu SIA "Jēkabpils pakalpojumi" gada laikā informēti divas reizes un abas reizes šī sūdzība tikusi reģistrēta, taču nekas nav darīts, lai atjaunotu apgaismojumu. Tāpēc iedzīvotāja ar šo problēmu vērsās pie Radio1.lv.

Sazinājāmies ar SIA “Jēkabpils pakalpojumi” sabiedrisko attiecībiu speciālisti Santu Kūlīti un lūdzām komentēt šo situāciju.

“Pateicamies, ka aktīvi iesaistāties šādu jautājumu risināšanā. Situāciju Bebru ielas mikrorajonā noteikti pārbaudīsim un vērsīsim par labu,” informē Santa Kūlīte.

Viņa arī ziņoja, ka Bebru ielas apgaismojuma objekts tiks salabots 29.septembrī, kas arī tika izdarīts.

Savukārt uz jautājumu, kā radās situācija, ka uz šo sūdzību uzņēmums nereaģēja gadu, bet pēc preses iejaukšanās laterna tika salabota vienas dienas laikā? Santa Kūlīte paskaidroja: “Mūsu uzņēmumā ir notikusi personāla maiņa, kā rezultātā šobrīd nav pieejama detalizēta informācija par katru saplīsušo laternu gada griezumā.”


Saistīta ziņa: Mums raksta: Kur vērsties iedzīvotājiem, ja atbildīgie dienesti nereaģē uz problēmu?

Komentāri (0-2/2)

  • Dzīvo Bebru ielā
    30.09.2020 22:36
    Nevajag nekādus gulošos policistus!
  • Dace
    30.09.2020 18:36
    Kad Bebros uzstādīs guļošos policistus?

Atstājiet komentāru