2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Jēkabpilī izceļas ugunsgrēks divstāvu ēkā, Jaunjelgavā - garāžā, bet Bauskas pusē sadeg kombains

Jēkabpilī izceļas ugunsgrēks divstāvu ēkā, Jaunjelgavā - garāžā, bet Bauskas pusē sadeg kombains

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 3.jūlija plkst. 6.30 līdz 4.jūlija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus, četrus uz ugunsgrēku dzēšanu un divus uz glābšanas darbiem.

Plkst. 12:44 Jēkabpils ugunsdzēsēji glābēji devās uz Ķieģelu ielu Jēkabpilī, kur neapsaimniekotā divstāvu ēkā dega sadzīves mantas un atkritumi 30m2 platībā.

Plkst. 14:05 Jaunjelgavas un Aizkraukles ugunsdzēsēji glābēji devās uz Uzvaras ielu Jaunjelgavā, kur divstāvu dzīvojamā ēkā dega garāžā 25m2 platībā. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst. 15:57.

Plkst. 17:45 Bauskas ugunsdzēsēji glābēji devās uz Bauskas novada Brunavas pagastu, kur dega kombains 15m2 platībā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka uz lauka deg kombains un no vienas degvielas bākas ir iztecējusi un aizdegusies degviela. Noplūdi no otras degvielas bākas ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās apturēt. Dzēšanas darbos piedalījās seši ugusndzēsēji glābēji ar divām autocisternām. Tie noslēdzās plkst. 18:53. 

Plašākai informācijai:
Viktorija Gribuste
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore

Atstājiet komentāru