2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” notiks otrais simtgadnieku salidojums

Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” notiks otrais simtgadnieku salidojums

25.augustā, kultūras pilī “Ziemeļblāzma” notiks otrais simtgadnieku salidojums.

Tā mērķis ir aicināt ikvienu potenciālo gaviļnieku uz īpaši veltītu pasākumu, kurā simtgadniekiem būs iespēja satikt savus vienaudžus no visas Latvijas.

Simtgadnieki tiks iepriecināti ar īpaši sarūpētu koncertprogrammu, godināti ar uzrunām no pašvaldību un amatpersonu pārstāvjiem, un, protams, lutināti ar gardu svētku maltīti.

Ierašanās “Ziemeļblāzmā” plānota sākot no plkst.12:00. Svētku koncerts paredzēts plkst.13:00-14:30. Pēc svinīgās salidojuma daļas simtgadnieki un viņu pavadošās personās laipni aicināti pakavēties pils teritorijā- izstaigāt pils telpas, doties nesteidzīgā pastaigā pa  parku, iemūžināt atmiņas kopbildē vai vienkārši dalīties iespaidos ar citiem gaviļniekiem par piedzīvoto, malkojot glāzi atspirdzinoša dzēriena.

Lūgums dalīties ar šo informāciju – pārsūtīt ikvienam interesentam, kuram rados, kaimiņos vai kur citur būtu zināms šī cienījamā vecuma pārstāvis vai pārstāve.

Papildinformācija un pieteikšanās– kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā,

tālrunis: 20270966,  e-pasts: ziemelblazma@riga.lv

Kā arī papildinformācija pie šī projekta vadītājas Elīnas Helmanes-Orlovas - mob. tālrunis: 28355005, e-pasts:  100gadniekusalidojums@gmail.com

Pieteikšanās līdz 1.jūlijam.

Atstājiet komentāru