2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Krustpils pils muzeju naktī aicina uz koncertšovu bērniem - "Uz balli ielūdz Adamsu ģimenīte"

Krustpils pils muzeju naktī aicina uz koncertšovu bērniem - "Uz balli ielūdz Adamsu ģimenīte"

Sestdien, 13.maijā, no plkst.19.00 visā Latvijā norisināsies Muzeju nakts, kurā šogad piedalīsies vairāk nekā 244 muzeji un sabiedriskās dzīves veidotāji. Visos pasākumos ieeja ir bez maksas.

Muzeju naktī, 13. maijā plkst. 20.00, Krustpils pils iekšpagalmā norisināsies koncertšovs bērniem "Uz balli ielūdz Adamsu ģimenīte."

Kā liecina ieraksts Krustpils pils profilā sociālajā vienē Facebook, koncertšova stāsts būs par Gomesu un Mortīciju Adamsiem, kuri nezin kā iepriecināt savu meitu Vensdiju, kad viņa brīvlaikā atgriezusies no mācībām Nevermoras akadēmijā.

Meitenei prieku nesniedz nedz tēva bēru marša spēlēšana uz ērģelēm, nedz bērnības mīļākās spēles ar elektrisko krēslu, pat puķu lasīšana kapos vairs nešķiet aizraujoša. Visu padara vēl sliktāku ziņa, ka brālis Pagslijs kopā ar tēvoci Festeru un Roku ir aizbraucis pie Vecmāmiņas. Vensdija jūtas pamesta, viņa nolemj ieslēgties savā istabā, spēlēt čellu un nenākt ārā mūžīgi. Mortīcija un Gomess ir satraukuma pilni un viņiem rodas plāns, kā meitai tomēr radīt prieku - taisīt balli, uz kuru ielūgt visdīvainākos viesus no malu malām, aicinot tiem sagatavot priekšnesumus, kas Vensdijai varētu šķist īpaši un iepriecinoši.

Vai balles noslēgumā visi viesi un arī koncertšova apmeklētāji būs apguvuši pasaules jaunāko TikTok deju hitu un varēs to nodejot kopā ar Vensdiju, to mēs redzēsim humoristiskākajā, pasaules superhitiem bērniem un jauniešiem piepildītākajā, dziedošajā, krāšņu kostīmu uzburtajā koncertšovā bērniem “Uz balli ielūdz Adamsu ģimene".

Atstājiet komentāru