2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Vēstule radošam cilvēkam jeb interešu apvienība "Literāts" aicina savā pulkā

Vēstule radošam cilvēkam jeb interešu apvienība "Literāts" aicina savā pulkā

Vai raksti dzejoļus un jau sen esi vēlējies tos parādīt plašākai auditorijai? Varbūt Tev ir kāds stāsts, kuru Tu vēlies nolasīt un uzzināt, ko par to domā citi? Bet varbūt literatūra aicina Tevi sapnī kā krāšņi tērpta karaliene un aicina kalpot? Iespējams, Tev ir pienācis laiks apkopot literāros krājumus un meklēt ceļu pretī skaidrojumam.

Lai kļūtu par rakstnieku, patiešām ir jāiegulda laiks un spēks. Protams, tam vajadzīga arī drosme.  Kalpot literatūrai nozīmē izzināt, pētīt rakstītu vārdu, meklēt savu radošu stilu un vienlaikus satikt citus radošus cilvēkus, kuriem ir tāds pats aicinājums. Arī Jēkabpilī jau ilggadēji ir šāda iespēja. 

Jēkabpils interešu apvienība “Literāts” aicina jaunus radošus dalībniekus. Tikšanās notiks sestdien, 27. aprīlī, plkst. 12:00 Jēkabpils galvenajā bibliotēkā (Jēkabpilī, Rīgas ielā 210-212). Tikšanās gaitā paredzēta diskusija par literāriem darbiem semināra formā, kā arī radoši un izziņu veicinoši uzdevumi. Pirms tam līdz 15. aprīlim e-pastā literaats@inbox.lv dalībniekiem jāiesūta desmit dzejoļi, viens stāsts, luga vai cits radošs darbs.

Aicina literāta vadītāja Sintija Kampāne - Štelmahere

Atstājiet komentāru