2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Ar koncertu Krustpilī 8.aprīlī grupa Otra Puse svin savas pastāvēšanas 25 gadu jubileju

Ar koncertu Krustpilī 8.aprīlī grupa Otra Puse svin savas pastāvēšanas 25 gadu jubileju

2017.gadā, svinot savu 25 gadu jubileju, grupa Otra Puse dodas Vislatvijas koncerttūrē, iepriecinot klausītājus ar visu laiku labākajām dziesmām, kas raksturo grupas darbību visu gadu garumā. Pavasara garumā grupa sniegs 14 koncertus dažādās Latvijas pilsētās, kuru vidū ir arī Krustpils.

Tāpat, laika gaitā grupai sakrājušās vairākas duetu dziesmas, tādēļ to izpildīšanai tiks pieaicināta talantīgā dziedātāja Antra Stafecka. Koncertā skanēs tādas dueta dziesmas kā: “Uzzīmē mani”, “Ave Pali”, “Kopā”, Paldies Tev” un “Es Tev”. Tāpat Antra izpildīs arī kādas dziesmas no sava repertuāra.

1992.gada augustā grupu Otra Puse dibināja grupas “Jumprava” līderi Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, kad pieacināja nevienam nepazīstamu dziedātāju Normundu Pauniņu, kura talantu saklausīja Aigars Grāvers kādā festivālā. Tad arī sekoja Otras Puses tikšanās ierakstu studijā un ierakstīšana tādu hitu kā “Pēc Lietus” un “Balāde par 3 saucieniem”. Tā paša gada rudenī devās savā pirmajā koncertūrē visā Latvijā.

2017.gada koncertos skanēs „Otras puses” populārākie hiti „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai Rīts”, „Dievs dod”, “Rīga”, “Kā nav tā nav”, „Pēc lietus”, “Uzzīmē mani” ,”Savādā”, “Jūtu ceļotājs”, “Kopā” un “Es Tev”, “Ave Pali”, kā arī daudzi citi.

Pie grupas lielākajiem panākumiem noteikti jāatzīmē divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada Balvas par labāko popmūzikas albumu – 2009.gadā „Nakts vai Rīts” un 2013.gadā „Uzzīmē mani”. Tāpat tautā plaši pazīstamā dziesma, kas iedziedāta duetā ar Aiju Andrejevu „Ave Pali” atzīta par 2011.gada Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu, savukārt hits no albuma “Uzzīmē mani” ar tādu pašu nosaukumu, Muzikālajā bankā 2014.gadā iegūst augsto 2.vietu. Šobrīd aktuālākā dziesma „Es Tev” duetā ar Antru Stafecku ieguvusi plašu popularitāti dažādās radiostacijās un un stabili turās vairākos mūzikas topos.

Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv un citās Biļešuparadīzes kasēs.

Atstājiet komentāru