2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Jēkabpils Mākslas skolā notiek nepieradinātās modes skate (FOTO)

Jēkabpils Mākslas skolā notiek nepieradinātās modes skate (FOTO)

Ceturtdien, 2. martā Jēkabpils Mākslas skolā notika augu valsts pasaulei veltītas izstādes "Dabas motīvi" atklāšana un audzēkņu nepieradinatās modes skate.

Audzēkņi kopā ar šūšanas skolotāju Inu Gelecku vai patstāvīgi bija bija izveidojuši tērpus ar augu valsts motīviem un sagatavojuši priekšnesumus. Bērni bija darinājuši arī maskas kopā ar veidošanas skolotājām Dinu Lukstiņu un Gaidu Rešetņikovu. Audzēkņu darinājumus un sniegumu vērtēja 5. klases skolnieku un skolotāju žūrija. Pirmo vietu ieguva 2. c klases audzēknes Īrisas Kurnosenko tērps "Ziedošā nakts", 1. b klases skolnieces Amandas Tomiņas "Varavīksne" un Anastasijas Geleckas (sagatavošanas klase) "Maigais zieds".
2. vietu un Simpātiju balvu ieguva 3. b klases meiteņu Kristiānas Krūmiņas, Ernestas Jasaites un Agnetas Vuškānes kolekcija un priekšnesums "Kaktusu kartavīri".
3 vieta tika piešķirta 2.c klases skolniecei Paulai Ūbelei par tērpu "Īpašā mušmire", 3.a klases audzēknēm Madarai Priževaitei - par darinājumu "Asniņš" un Elizabetei Vjaterei par tērpu "Pavasara zieds", Diānai Pastuhovai - "Mākonītis", 2.b klases skolniecei Andai Dombrovskai par tērpu "Bērzs".

Fotogrāfiju autores: Mētra Štelmahere, Sigija Tomiņa - Šķēle.

Komentāri (0-1/1)

  • pilsētnieks2
    02.07.2018 18:33
    Malači mazie mākslinieki!!! Top jaunās modes industrijas zvaigznes :)))

Atstājiet komentāru