2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Notiks Noderīgo padomu skoliņas vecākiem noslēguma nodarbība – šoreiz par mūzikas apmācību

Notiks Noderīgo padomu skoliņas vecākiem noslēguma nodarbība – šoreiz par mūzikas apmācību

Mūzika ir tikpat sena cik cilvēce un tā ir cilvēka dzīves neatņemama sastāvdaļa. Atsevišķa skaņu apvienošanās vienotā muzikālā skaņdarbā spēj ietekmēt cilvēka prātu, sirdi un dvēseli. Mūzikas skaņdarbi spēj gan ienest mieru dvēselē, gan graut to, var iedvesmot un var arī radīt trauksmi un nemieru. Mūzika ir spēks!

Lai mūziku varētu labāk izprast un veiksmīgāk pielietot, viena no iespējām ir apgūt zināšanas un prasmes mūzikas skolā. Kā to labāk izdarīt? Kas jāņem vērā pirms iestāšanās mūzikas skolā? Kā izvēlēties mūzikas instrumentu? Kā iestāties mūzikas skolā? Kādas izglītības programmas ir pieejamas Arvīda Žilinska Jēkabpilsmūzikas skolā - gan bērniem, gan pieaugušajiem? Kā notiek apmācības mūzikas skolā?

Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem palīdzēs rast Arvīda Žilinska Jēkabpils mūzikas skolas direktore Smaida Ščerbicka. Tikšanās 2017.gada 5.janvārī plkst. 17:10 Jēkabpils Iekļaujošas izglītības atbalsta centrā (Draudzības alejā 26), kur notiks pēdējā Noderīgo padomu skoliņas vecākiem nodarbība. Pieteikšanās līdz 4.janvārim pa tālruni 20371529 vai rakstot uz e-pastu: dace.laizane@jekabpils.lv .

Noderīgo padomu skoliņa vecākiem Iekļaujošas izglītības atbalsta centrā tiek organizēta otro gadu. Šo divu gadu laikā vecākiem ir bijusi iespēja tikties ar dažādiem speciālistiem (psihologu, logopēdu, speciālo pedagogu, arhitektu, zobārstu u.c) un uzzināt daudz noderīgas informācijas, ko ikdienā pielietot bērnu audzināšanā un izglītošanā. Paldies visiem, kas ar savu līdzdalību palīdzēja nodarbībām būt – gan atsaucīgajiem un pieredzējušajiem lektoriem, gan aktīvajiem un ieinteresētajiem apmeklētājiem! Uz tikšanos citos Iekļaujošas izglītības atbalsta centra rīkotajos informatīvi izglītojošajos pasākumos! Aicinām sekot līdzi informācijai!

Informāciju sagatavoja:

Dace Laizāne,

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Iekļaujošas izglītības atbalsta centra izglītības darba speciāliste

Komentāri (0-1/1)

  • mammyy
    02.07.2018 18:33
    labs pasākums, būs jāpiedalās..

Atstājiet komentāru