2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Mūzikls “Čigānu princese”

Mūzikls “Čigānu princese”

Krustpils kultūras namā 10. decembrī plkst. 17.00 norisināsies starptautiska projekta – mūzikla “Čigānu princese” viesizrāde. Šī programma, ar pasaules mūzikas hītiem čigānu, krievu, spāņu, indiešu un latviešu valodā, iestudēta mūsdienīgā stilā, vienaldzīgos neatstāj nekur pasaulē.

No š.g. 3. novembra līdz nākamā gada 9. aprīlim – Latvijā, Igaunijā, Lietuvā un Polijā norisinās starptautiskā projekta – mūzikla “Čigānu Princese” viesizrādes, kurās piedalās 11 mākslinieki no dažādām valstīm. Šo mākslinieku vidū ir tautā iemīļotā grupa “RIČI”, kas šajā projektā atkal ir apvienojušies, piedalīsies oriģinālajā sastāvā. Čigānu vijoles virtuozs K.Pudniks un šarmantā spāņu dziedātāja A.Dribas, kā arī dejotāji no Krievijas un Latvijas, kuri slavenā čigānu teātra “Romen” sastāvā koncertējuši jau visā pasaulē.

Mūziklu spilgtinās arī čigānu dejas zvaigznes no Polijas un ģitāras virtuozs A.Sabilo no Lietuvas. Šajā projektā būs iespēja vērot krāšņākos gaismu specefektus, īpašas dekorācijas un 50 dažādu tērpu komplektus, kurus mākslinieki ved sev līdzi.

Uz tikšanos!

Biļetes “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā, biļešu cenas 8 €, 10 €, 12 €, 15 €

Atstājiet komentāru