2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Jēkabpilī notiks tūrisma konference "Zemgale - tūrisma galamērķis"

Jēkabpilī notiks tūrisma konference "Zemgale - tūrisma galamērķis"

Nākamnedēļ, 1.decembrī, Jēkabpilī, Krustpils novada domes konferenču zālē, norisināsies tūrisma konference "Zemgale - tūrisma galamērķis", liecina informācija Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājaslapā.

Konferencē tiks sniegts ieskats par Zemgales tūrisma piedāvājumu kopējā Latvijas tūrisma kontekstā, būs iespējams dzirdēt galvenās atziņas par reģiona tūrisma nozari, tās stiprajām un vājām pusēm. Lektori dalīsies savā redzējumā par ārvalstu tūrisma tirgus galvenajām tendencēm un būtiskākajām atziņām, bet pārstāvji no Latgales kulinārā mantojuma - savā pieredzē veiksmīga tūrisma produkta veidošanā.

Pasākuma otrajā daļā jau vairāk uzmanības tiks pievērsts dažādiem Zemgales reģiona uzņēmējiem, kuri veiksmīgi ir iekļāvušies tūrisma nozarē un pilnveidojuši reģiona tūrisma piedāvājumu. Noslēgumā konferences dalībnieki dalīsies dažādās pārdomās un dosies ekskursijā uz vienu no nozīmīgākajiem Sēlijas puses tūrisma objektiem - Krustpils pili.

Zemgales tūrisma konferenci "Zemgale - tūrisma galamērķis" organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, biedrība "Zemgales Tūrisma asociācija", Jēkabpils pilsētas dome un Krustpils novada dome. Dalība tajā ir bez maksas, apmeklēt konferencē aicināts ikviens tūrisma nozares pārstāvis, interesents.

Foto: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru