2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Izstāde „Godam strādājam un godam dzīvojam: mūsdienu personības un talanti”

Izstāde „Godam strādājam un godam dzīvojam: mūsdienu personības un talanti”

Piektdien, 11. novembrī, plkst.15:00, Krustpils kultūras namā notiks izstādes „Godam strādā un godam dzīvo: mūsu personības un talanti” atklāšana.

Izstādē  apskatāmi  jauniešu veidoti foto apraksti par  desmit jēkabpiliešiem, kas ar savu uzņēmību, talantu, personību vai veikumu ir viņus iedvesmojuši un var kalpot kā iedvesmas avots arī citiem. Jāpiebilst, ka arī aprakstu varoņi ir gados jauni cilvēki.

 Izstādes darbi tika atlasīti konkursā, kura mērķis bija rosināt saskatīt talantīgus un uzņēmīgus cilvēkus mūsu pilsētā, kuru veikums ir nozīmīgs gan jēkabpiliešiem, gan plašākai sabiedrībai.

Tādejādi, caur līdzcilvēku talantu, izcilības, uzņēmīguma un sasniegumu apzināšanu un iedvesmošanos no tiem, konkursa un izstādes autoru – biedrību „Izglītības projekti” un „13.pirmdiena” un Krustpils kultūras nama – iecere ir stiprināt patriotisku attieksmi un piederības sajūtu savai dzimtajai pilsētai Jēkabpilij un savai zemei Latvijai.

Jēkabpils jauno cilvēku uzņēmīgums un talanta izpausmes palīdz saprast, ka mēs esam paši savas dzīves veidotāji. Aicinām iepazīties un iedvesmoties!

Izstāde ir veidota kā dāvana mūsu pilsētai valsts svētkos.

Vairāk informācijas: www.izglitibasprojekti.lv

Kristīne Liepiņa, projekta vadītāja

T. 29164099

Atstājiet komentāru