2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Karjeras nedēļa noslēdzās ar Jēkabpils Valsts ģimnāzijas skolēnu viesošanos Radio1 studijā (AUDIO)

Karjeras nedēļa noslēdzās ar Jēkabpils Valsts ģimnāzijas skolēnu viesošanos Radio1 studijā (AUDIO)

Ar Jēkabpils valsts ģimnāzijas 12.a klases skolnieces Anetes Patrīcijas Pavlovas un 10.c klases skolnieka Oskara Otomera viesošanos Jēkabpils Radio1 studijā, piektdien noslēdzas Karjeras nedēļa.

Tās plašāks noslēguma pasākums notika Jēkabpils bērnu un jauniešu centrā. Arī ģimnāzijas skolēni iepazinās ar Jēkabpils Radio1 studijas darbu un sagatavoja ziņu lasīšanai ēterā. Laikā, kad ģimnāzisti viesojās Jēkabpils Radio1, pilsētā izcēlās ugunsgrēks. Pirmā šo informāciju uzzināja Anete, kurai telefonā ir programma, kas foto un video veidā vēsta par jaunumiem. Kāds jēkabpilietis, esot notikuma vietā, internetā ievietoja video un ziņa zibenīgi nonāca pie tiem, kas lieto attiecīgo programmu. Mirkli vēlāk telefona zvani un aculiecinieku foto pienāca arī uz redakcijas ziņu dienesta tālruni. Jaunieši bija liecinieki tam, kā top “karstās” ziņas.

Tā kā šodien ir piektdiena – nedēļas pēdējā darba diena, tad arī ģimnāzistu sniegums šoreiz ir atšķirīgs no citās dienās dzirdētā skolēnu izpildījumā, tas ir daudz atraktīvāks un ar humora pieskaņu. Anetes un Oskara ziņas klausieties audiopielikumā.

{play}images/sounds/zinas -5.mp3{/play}

Atstājiet komentāru