2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Jēkabpils Radio1 apmeklē 82 skolēni un pedagogi (AUDIO)(FOTO)

Jēkabpils Radio1 apmeklē 82 skolēni un pedagogi (AUDIO)(FOTO)

Jēkabpils Radio1 trešdien karjeras nedēļas pasākumu gaitā apmeklēja 82 skolēni un pedagogi. Studijā kopā ar klašu audzinātājiem ieradās Jēkabpils pamatskolas un Jēkabpils 2. vidusskolas sesto klašu skolēni, kā arī Jēkabpils 2.vidusskolas 11.a klases audzēkņi.

 Jaunieši iepazinās ar Radio1 darba ikdienu, uzzināja kā top ziņas, reklāmas un radioraidījumi. Iepazinās ar radiožurnālistu, dīdžeju un datordizainera darbu, kā arī saņēma atbildes uz visiem interesējošiem jautājumim. No katras klases daži brīvprātīgie izmēģināja roku ziņu rakstīšanā un lasīšanā ēterā. Trešdien Jēkabpils Radio1 ēterā ziņās izskanēja Jēkabpils pamatskolas sestās klases skolnieču Gerdas Bērziņas un Annas Šilko, kā arī Jēkabpils 2.vidusskolas skolnieku – Viktora Tuča, Daniela Līča un Nikolas Paulas Baklānes sagatavotās ziņas. Tās var noklausīties audiopielikumā pie šīs ziņas.

Savukārt Jēkabpils 2.vidusskolas 11.a klases skolnieku Viktorijas Daņiļenko un Mihaila Ļeščova sagatavotās ziņas Jēkabpils Radio1 ēterā skanēs ceturtdien dienas ziņu izlaidumā.

 Sarunā ar redacijas pārstāvjiem jaunieši atklāja, ka nākotnē domā par dizainera, celtnieka, pasākumu vadītāja, aktiera, dziedātāja, ārsta, skolotāja un citām profesijām. Liela daļa bērnu vēl nebija izlēmuši par ko kļūt, tāpēc uzzinātais karjeras nedēļā, iepazīstoties ar dažādām profesijām viņiem lieti noderēs.

{play}images/sounds/zinas -3.mp3{/play}

Atstājiet komentāru