2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

IZM izsludina atklātu konkursu uz Jēkabpils Agrobiznesa koledžas direktora amatu

IZM izsludina atklātu konkursu uz Jēkabpils Agrobiznesa koledžas direktora amatu

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) izsludinājusi atklātu konkursu uz Jēkabpils Agrobiznesa koledžas direktora amatu nenoteiktam laikam, liecina informācija ministrijas mājaslapā.

Amata pretendentiem jābūt maģistra grādam, vēlams, dabaszinātnēs, inženierzinātnēs vai vadībzinātnē, doktora grāds amatam atbilstošās jomās tiks uzskatīts par priekšrocību, vismaz piecu gadu pieredzei vadošā amatā, priekšrocība būs pieredzei nozarē, vismaz piecu gadu pieredzei pedagoģiskajā darbā, pieredzei personāla vadīšanā, sadarbībā ar sociālajiem partneriem un nozares darba devējiem, vēlama pieredze arī Eiropas Savienības struktūrfondu projektu īstenošanā, tai skaitā projektu vadībā un iepirkumu organizēšanā.

Tāpat pretendentiem jābūt izpratnei par izglītības iestādes darbību reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem, zināšanām par augstākās izglītības jomu un tās attīstības tendencēm, teicamām latviešu valodas zināšanām, angļu valodas zināšanām, kas ļauj sazināties sarunvalodā, kā arī izmantot dokumentus un literatūru darba pienākumu izpildei, vēlamas arī otras svešvalodas zināšanas (vācu, krievu), kas ļautu izmantot dokumentus un literatūru darba pienākumu izpildei.

Pretendentiem jābūt vadības prasmēm, prasmei argumentēt savu viedokli un pieņemt lēmumus, komunikācijas un sadarbības prasmēm, iniciatīvai un prasmēm darbā ar standarta biroja programmatūru.

Pieteikuma vēstule, "Curriculum Vitae" (CV), savs stratēģiskais redzējumu par Jēkabpils Agrobiznesa koledžas un nozares attīstību, augstāko izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas pa pastu vai iesniedzot IZM Personālvadības nodaļā, vai nosūtot e-pastā "konkursi@izm.gov.lv", pretendentiem jānosūta līdz 8.oktobrim.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Jēkabpils Agrobiznesa koledžā, tās līdzšinējais direktors Roberts Glaudiņš ieņemamo amatu atstājis, vienojoties ar darba devēju. Minēto mācību iestādi Glaudiņš vadījis kopš 1998.gada.

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Komentāri (0-6/6)

  • Svētki
    02.07.2018 18:33
    es ar negribētu tam bardakam kas, tagad sāksies, par direktoru. Kur Barkava, kur Jēkabpils. Kā izkontrolēt to pasākumu? Pie tam skaidrs ka vecie buki Barkavā bez cīņas nepadosies un vilks deķi uz savu pusi.
  • Audzēkne
    02.07.2018 18:33
    Man nemaz nav žēl,jo skola ir nolaista līdz klinķim! Vienīgā Jēkabpils skola ,kas neprot izmantot ES līdzfinansējumus,ja nu vienīgi datorklases! Par to atbild direktors!
    Beidzot varbūt skolā ieplūdīs svaiga elpa un PSRS smaka pazudīs!
  • jēkabpiliete
    02.07.2018 18:33
    viņam jebkurā gadījumā vajadzētu atstāt amatu,jo skolu apvienošanas rezultātā direktors mainās.
  • Liene
    02.07.2018 18:33
    Man arī patika Glaudiņš.
    Salcevičs arī kādreiz vadīja koledžu, cerams ka ar nākošo atkal paveiksies.
  • Staņislava
    02.07.2018 18:33
    Ļoti, ļoti žēl, ka R.Glaudiņa kungs atstāj šo amatu.Iespējams šādai izvēlei ir objektīvs iemesls. Lai veicas Robertam turpmākajās darba gaitās !!!
  • Iveta Z
    02.07.2018 18:33
    R. Glaudiņš bija lielisks ditektors

Atstājiet komentāru