2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Aicinām uz foto izstādi “Vasara”!

Aicinām uz foto izstādi “Vasara”!

Pavadīti vasaras zīmīgākie svētki Līgo un Jāņu dienas, Pēterdiena, nu jau arī Annas diena. Vasara ir pilnbriedā. Katram no mums tā ir bijusi dažādām krāsām bagāta. Augustā bibliotēkas lasītavā varēs baudīt vasaras agro rītu dūmaku, saullēktu un ziedu krāšņumu Ērika Sprindžuka iemūžinātajos foto mirkļos. Jēkabpils Galvenajā bibliotēkā tā ir jau otrā fotogrāfa izstāde, šī gada martā fotogrāfijas cienītājiem bija iespēja tikties ar Ēriku Sprindžuku un skatīt foto izstādi “Zemes skaistums”.

Izstādes autors Ēriks Sprindžuks sevi dēvē par vietalvieti, jo tur dzīvojis un strādājis mūža ievērojamāko daļu. Viņa fotogrāfijās atspoguļota dabas daudzveidība. Daba tuva ir bijusi visu mūžu jau no bērnības un tālām skolas gaitām. Par katru fotogrāfiju ir savs stāsts, sava vēsture. Fotogrāfijas izstaro dzimtās zemītes skaistumu un neatkārtojamību.

Autora foto kolekcija ir plaša, izstādes ir bijušas skatāmas Pļaviņās, Vietalvā, Stukmaņos, Jēkabpilī, tās neatkārtojas. Ērika Sprindžuka fotogrāfijas var redzēt portālā DZIEDAVA.LV, sadaļā Latvijas daba un portālā Draugiem.lv.

Ērika Sprindžuka foto izstāde “Vasara’’ ir apskatāma Jēkabpils Galvenās bibliotēkas lasītavā no 25. jūlija līdz 30. augustam.

Atstājiet komentāru