2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Kino Plača atklāšana(FOTO)

Kino Plača atklāšana(FOTO)

28. jūnija vakarā Jēkabpils Tautas nama iekšpagalmā savu ceturto sezonu atklāja Kino Placis. Šī gada atklāšanas tēma bija šokolāde.

Otrdienas vakarā, saulei rietot, Kino Plača viesi tika cienāti ar karstu šokolādi un sagaidīti pozitīvā atmosfērā. Pārsteigumu bija sagatavojis Edijs Kauranens, kurš demonstrēja eksperimentus ar dažādām ķīmiskā vielām. Viņš mums arī parādīja, ka ķīmija un fizika var būt interesanta, pārsteidzoša un pat izklaidējoša. Kā pats Edgars minēja, daži no eksperimentiem nav paredzēti, lai tos atkārtotu mājās. Ņemot vērā, ka atklāšanas tēma bija šokolāde, viņš demonstrēja pārsteidzošu triku ar šokolādi, pierādot, ka arī tā var degt.

Ceturtās sezonas atklāšanas filma “Šokolāde” ir biogrāfisks stāsts par pirmo melnādaino cirka mākslinieku, kurš kļuva populārs 19. gadsimta beigās, Francijā. Filma būs skatāma arī 29., 30. jūnijā un 1. jūlijā. Seansu laiks plkst. 22.30. Biļešu cena uz vienu seansu ir 2 €, tās iespējams iegādāties Jēkabpils Tautas nama kasē un pirms seansa Kino Placī.

Šīs sezonas Kino Plača repertuārs ieplānots aizraujošs un daudzveidīgs. Jūlijā paredzēta latviešu filmu nedēļa, savukārt augustā Kino Placī mūs priecēs arī kāda animācijas filma. Pilsētas svētku nedēļā Kino Placī norisināsies jau par tradīciju kļuvušie Kino Plača Dārza svētki.

Par seansiem vairāk informācijas meklē: www.jkp.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Anna
    02.07.2018 18:32
    Skaists pasākums :)

Atstājiet komentāru