2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Ģimenes svētkos nomināciju godināšana, koncerts un bezmaksas piepūšamās   atrakcijas

Ģimenes svētkos nomināciju godināšana, koncerts un bezmaksas piepūšamās atrakcijas

Jēkabpilī Ģimenes svētki norisināsies sestdien, 23. maijā Kena parkā, jau devīto gadu pēc kārtas. Svētki sāksies pulksten 12.00.

Biedrības «JK nams jauniešu klubs» pārstāve Tatjana Vlasova norāda, svētki ir kļuvuši par tradīciju un tiek rīkoti, lai izceltu, godinātu un popularizētu ģimeni un pateiktos cilvēkiem, kuri veicina klasiskās laulības vērtību nostiprināšanos sabiedrībā.

Svētku organizatoru – biedrība “JK nams jauniešu klubs” - ideja ir atgādināt jēkabpiliešiemtradicionālo pamatvērtību nozīmi un apliecināt, ka stipra ģimene ir mūsu tautas spēka un laimīgas nākotnes pamats. Arī šogad, tāpat kā citus gadus, paredzēts sumināt labākās ģimenes, piešķirot dažādas goda nominācijas.

Jēkabpilieši šos svētkus ir novērtējuši atzinīgi un par to liecina allaž plašais apmeklējums un daudzās pozitīvās atsauksmes. Arī šogad, tāpat kā iepriekšējos gadus, svētkos suminās ģimenes, piešķirot tām dažādas nominācijas. Šogad jaunums, svētkos godinās ne tikai Zelta pārus, bet arī laulātos, kas kopā nodzīvojuši daudz ilgāk līdz Dimanta kāzām, kā arī nominācija – “Rūdītā ģiemene”, kurā godinās pāri, kas spējuši pārvarēt visas grūtības, ko rada situācija, kad viens no laulātajiem piedzīvojis reālas kara šausmas.

Nominācijai «Dimanta pāris» šogad izvirzīta Valdemāra un Valijas Zemīšu ģimene, «Zelta pāris» - Alberts un Margarita Mileiko, «Jaunais pāris» Edgars un Kristīne Belovi, «Lieliskā mamma» – Olga Grigorjeva, «Lieliskais tētis» – Salvis Ozoliņš no Zasas, «Lielā ģimene» – Aivars un Baiba Brīdegi, «Priekšzīmīgā ģimene» – Jānis un Skuteļi no Viesītes, «Talantīgā ģimene» – Vjačeslavs un Irina Semaņenko, «Rūdītā ģimene» – Jānis un Valentīna Matuseviči. Nomināciju godināšana paredzēta ap pulksten diviem pustrijiem dienā.

Pasākuma organizatore Žanna Ivanova stāsta, ka sestdien ģimenes svētki sāksies ar atklāšanas pasākumu un koncertu, uzstāsies viesi no Rīgas «Anima Group», BK «Jēkabpils» karsējmeitenes, jauniešu mūzikas grupa no Jēkabpils Valsts ģimnāzijas, kā arī Jēkabpils bērnu un jauniešu deju un dziesmu kolektīvi. Visas dienas garumā mazajiem pasākuma apmeklētājiem būs pieejamas bezmaksas piepūšamās atrakcijas, kā arī citas spēles un rotaļas. Ikviens varēs piedalīties zīmējumu konkursā - «Mana ģimene», būs pieejams arī īpašs, atraktīvs fotostends, kur ģimenes varēs fotogrāfēties. Iespējams, ka svētkus apmeklēs un jauniešiem par savu pieredzistāstīs pauerliftinga čempions Oļegs Ilarionovs.

Atstājiet komentāru