2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpils Izglītības nodaļa pie ugunskura svin piecu gadu jubileju (FOTO)

Jēkabpils Izglītības nodaļa pie ugunskura svin piecu gadu jubileju (FOTO)

Radio1.lv pirmdienas pēcpusdienā novēroja rosību Jēkabpils domes stāvlaukumā. Tur tika ierobežots neliels laukums un iekurināts ugunskurs. Savukārt viens no logiem domes pagalmā esošajai ēkai izrotāts ar gaiši ziliem baloniem.
 
Pēc kāda laiciņa pagalmā sapulcējās cilvēki, kas sastājās lokā ap ugunskuru. Lai noskaidrotu, kāds pasākums tur norisinās, sazinājāmies ar Jēkabpils domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāju Margitu Liepiņu. Viņa paskaidroja, ka Izglītības nodaļa svin piecu gadu jubileju.
 
 
Lai saņemtu sīkāku komentāru par pasākumu, sazinājāmies ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības izglītības nodaļas vadītāju Līgu Kļaviņu.
 
 
"Mēs neformālā gaisotnē svinējām nodaļas piecu gadu jubileju, jo tieši pirms pieciem gadiem – 2010.gada 1.janvārī darbu sāka Izglītības nodaļa. Tiesa gan rīkojums par Izglītības un arī Kultūras nodaļas izveidi tika izdots jau 2009.gada novembrī, taču reāli strādāt sākām no janvāra," saka Līga Kļaviņa.
 
 
Viņa piebilst, ka uz neformālo pasākumu bija aicināti kolēģi no Jēkabpils domes, kā arī no dažām iestādēm un skolu direktori. Svinības notika pagalmā, jo Izglītības nodaļas telpas ir nelielas. Ciemiņus cienāja ar karstu dzērienu un pankūkām.
 
 
Raksturojot paveikto piecos gados, Līga Kļaviņa smejot teic, ka tas bijis ražīgs laiks ar daudziem Izglītības ministriem un simboliski vērtējot, pieci gadi esot vecums, kad bērns sāk iet sagatavošanas klasē. Tas nozīmē, ka Izglītības nodaļas dižākie darbi vēl ir jāpaveic.
 
izgliitiiba1
 
izglitiba2
 
izgluitiba3

Komentāri (0-1/1)

  • Guest
    02.07.2018 18:21
    bildes spiegu varinatā :lol:

Atstājiet komentāru