2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Svinīgi atklās studiju gadu Biznesa augstskolas "Turība" Jēkabpils filiālē

Svinīgi atklās studiju gadu Biznesa augstskolas "Turība" Jēkabpils filiālē

Sestdien, 6. septembrī, Pasta ielā 1, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas telpās, jauno studiju gadu uzsāks Biznesa augstskolas Turība Jēkabpils filiāles studenti. Kā stāsta jaunā filiāles vadītāja Zanda Skutele, Jēkabpils filiālē studijas šogad uzsāk 13 jauni studenti, kuri apgūs jurista palīga specialitāti.
 
 
„Arvien vairāk cilvēku novērtē izglītību tiesību zinātnēs, jo uz nozares tendencēm balstītas zināšanas palīdzēs, strādājot privātajās institūcijās pie komersanta vai attīstot savu uzņēmējdarbību, biedrībā vai nodibinājumā, valsts un pašvaldību institūcijās. Esam gandarīti turpināt būt daļa no Jēkabpils sabiedrības, kas sniedz iespēju paaugstināt kvalifikāciju jauniem un jau dažādās nozarēs strādājošiem profesionāļiem," stāsta Biznesa augstskolas Turība Jēkabpils filiāles vadītāja Zanda Skutele.
 
 
Z. Skutele atzīmē, ka filiālē iespējams studēt arī 1. līmeņa studiju programmās Mārketings un tirdzniecība un Finanses un grāmatvedība.
Sākot ar šo studiju gadu arī Jēkabpils filiāles studentiem, tāpat kā Rīgā, tiks piedāvāta iespēja doties ERASMUS apmaiņas programmās un praksēs.
 
 
Studiju gada atklāšanas pasākumā piedalīsies ne tikai pirmkursnieki, bet arī otrā un trešā kursa studenti, lai svētku diena un sajūta tiktu radīta visiem studējošajiem. Kā viesis pasākumā piedalīsies Biznesa augstskolas Turība Studiju attīstības un starptautiskās sadarbības prorektors Imants Bergs.
Panākumus un izturību studiju procesā studentiem vēlēs arī Jēkabpils Agrobiznesa koledžas direktors Roberts Glaudiņš un Turības Jēkabpils filiāles vadītāja Zanda Skutele.
 

Jēkabpils filiālē, kas lepojas ar 218 absolventiem, iespējams iegūt 1. līmeņa augstākās profesionālās izglītības studiju programmas - Tiesību zinātnes, Finanses un grāmatvedība un Mārketings un tirdzniecība. Absolventi, kuri ieguvuši 1. līmeņa augstāko izglītību filiālē, var turpināt studijas kādā no Turības bakalaura programmām Rīgā jau 3. kursā.
 
 
Vairāk par studiju iespējām Biznesa augstskolas Turība Jēkabpils filiālē iespējams uzzināt www.turiba.lv
 



Atstājiet komentāru