2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Bērnudārzs "Kāpēcītis" atgriežas savās mājās

Bērnudārzs "Kāpēcītis" atgriežas savās mājās

Šodien, 27.augustā tiek nodoti Jēkabpils pirmsskolas izglītības iestādes (PII) „Kāpēcītis" būvdarbi, kurus veica SIA „Jēkabpils PMK". Rekonstrukcijas darbi pirmsskolas izglītības iestādē tika uzsākti no šī gada aprīļa.
 
 
Projekta realizācijai Jēkabpils pilsētas pašvaldība ņēma aizņēmumu Valsts kasē par summu 1,8 miljoni EUR, kas tika izmantota būvniecības darbu, būvuzraudzības un autoruzraudzības pakalpojumu apmaksai, kā arī jauna aprīkojuma iegādei.
 

PII Kāpēcītis vadītāja Janīna Anspoka: „Visa kolektīva vārdā saku paldies Jēkabpils pilsētas pašvaldībai par radīto iespēju, lai mūsu pirmsskolas izglītības iestādi pārveidotu un radītu estētiski pievilcīgu vidi, kas piesaista bērnus, rosina darboties un varētu attīstīt savas prasmes, spējas un apgūt jaunas zināšanas. Ar šo projektu tiek nodrošināta gan pilnīga higiēnas prasību ievērošana, gan sakārtota ventilācija, elektrosistēma, apkures sistēma. Visās 12 grupās, kabinetos, virtuvē iegādāts jauns nepieciešamais aprīkojums iestādes normālai funkcionēšanai.
 

Bērnu fizisko spēju attīstīšanai un pilnveidošanai sporta nodarbību vajadzībām atjaunots sporta inventārs. Mūzikas nodarbību kvalitatīvas darbības nodrošināšanai iegādātas digitālās klavieres, mikrofoni, mūzikas centrs un cits aprīkojums.

Īpaši priecājamies, ka ļoti būtiski uzlaboti darba apstākļi virtuves darbiniecēm; sakārtota ventilācijas sistēma, iegādātas jaunas nepieciešamās iekārtas; konvencijas krāsns, elektriskās plītis, dārzeņu smalcinātājs, putotājs, zupas vārāmais katls, ledusskapis piena novietošanai, metāla plaukti. Visiem darbiniekiem ir uzlabota darba vide.
Sakām lielu paldies visiem ar šo projektu iesaistītiem darbu veicējiem:
 
SIA „Jēkabpils PMK" Mārim Dimantam, kas organizēja visu nepieciešamo darbu veikšanu; SIA „Lc būve"; SIA „Ošukalns celtniecība" ; SIA „Hektors" ; SIA Demvar" ; SIA „Likra"; SIA „MK dizains" ; SIA „MSM design" ; SIA „Atspulgs logiem", būvuzraugiem, autoruzraugam, arhitektiem Laurai Krastiņai un Oskaram Elksnim, kas īstenoja mūsu sapni un tas kļuva par realitāti.
 
Šī gada 1. septembris būs ilgi gaidīti svētki bērniem, viņu vecākiem, visiem iestādes darbiniekiem, kā arī ieguvums visai Jēkabpils sabiedrībai."
 

Atstājiet komentāru