2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Bērnus brīvlaikā aicina radoši atpūsties "Štābiņā"

Bērnus brīvlaikā aicina radoši atpūsties "Štābiņā"

2013.gada vasaras brīvlaikā no 3. līdz 7.jūnijam mākslas un jaunrades popularizēšanas biedrība „Melnā Muša’’ sadarbībā ar fondu ZIEDOT jau otro gadu organizē bezmaksas brīvā laika programmu bērniem „Štābiņš” - daudzbērnu un maznodrošināto ģimeņu bērniem vecumā  no 8 – 15 gadiem, kuras laikā paredzētas dažādas radošās un cita veida aktivitātes, lai veicinātu pozitīvo domāšanu, jaunu prasmju apgūšanu un to praktisku pielietošanu, radītu pozitīvu noskaņojumu, savstarpēji komunicējot un izpaužoties radoši, palīdzētu atraisīties un vairotu ticību saviem spēkiem.
 
Bērniem būs iespēja izgatavot sev mīļlietiņas, suvenīrus, dāvanas draugiem, interesanti un saturīgi pavadīt brīvo laiku, papildinot sev piederošo priekšmetu klāstu, pie tam – vienreizīgu un oriģinālu, saviem spēkiem radītu. Projekts ir lieliska iespēja padarīt pasauli krāsaināku, optimistiskāku, sev tīkamāku, iegūt jaunus draugus, kopā darbojoties.

   Pieteikšanās  līdz maija beigām, sūtot ziņu uz mob.t. 26452818 vai e-pastu: cankale@inbox.lv, norādot bērna vārdu, uzvārdu,  vecumu, kontakttālruni kādam no vecākiem. 

   Uz tikšanos Dienas aprūpes centrā „Rosme” , Jaunā ielā 39a, 3. jūnijā  pulksten 10.00!

 

  Gita Cankale,

biedrības „Melnā Muša” vadītāja

Atstājiet komentāru