2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

BK “Jēkabpils” piedalīsies Latvijas futbola čempionātā, notikuši pirmie treniņi (FOTO)

BK “Jēkabpils” piedalīsies Latvijas futbola čempionātā, notikuši pirmie treniņi (FOTO)

Izvērtējot pirmo trīs sezonu sasniegumus, BK “Jēkabpils” kluba vadība kopā ar treneriem ir izlēmusi pievērst komandu futbolam. Spēlētāji ir profesionāli sportisti ar lielisku potenciālu sasniegt lielus mērķus arī šajā sporta veidā.

Nākamajā sezonā plānots, ka komanda piedalīsies Latvijas futbola čempionāta pirmajā līgā ar mērķi pāriet spēlēt virslīgā. Komandu vadīs esošais treneru korpuss – Edmunds Valeiko, Igors Miglinieks un Rūdolfs Rozītis. Mājas spēles komanda aizvadīs Jēkabpils stadionā.

Galvenais treneris E. Valeiko uzteic komandas šī brīža sasniegumus: “Pirmie treniņi jau ir notikuši, puiši ātri apgūst nepieciešamās iemaņas, lai gan vēl bieži gadās, kad bumba lido nevis vārtos, bet gan grozā. Es domāju, ka tur viss ātri notiks, jo viņi tomēr ir profesionāli sportisti. Strādājam pie tehnikas, sitieniem pa vārtiem... Prieks, ka par kluba konsultantu piekritis būt visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs Māris Verpakovskis!”

Pēc Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēlēm ir paredzēts, ka BK “Jēkabpils” aizvadīs divas treniņnometnes Duisburgā un Bitburgā Vācijā, kur pārbaudes spēlēs mērosies spēkiem ar Piemaskavas „Saturnu”, Vācijas otrās bundeslīgas līderi „Duisburgu” un Jaroslavļas „Šiņņiku”. Jūlija vidū jau ieplānotas vairākas pārbaudes spēles ar Latvijas 1. līgas čempioniem iekštelpu futbolā no Jēkabpils – “Ošukalns/R”.

 

Raksts tapis 2015. gada 1. aprīlī ar visām to tā izrietošajām sekām... :)

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK “Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības

Atstājiet komentāru