2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils Radio1 ziņas 2013.gada 17.decembrī

Jēkabpils Radio1 ziņas 2013.gada 17.decembrī

Ziņas pulksten 7.00 – 8.00

Radio1 ziņās klausieties: Kādus jēkabpiliešus šodien uz pieņemšanu aicinājis Valsts prezidents? Kurš varētu kļut par 2013.gada Eiropas cilvēku Latvijā? Un Kāpēc šodien noteiktas izmaiņas vilcienu kustības sarakstā?

 

Šodien Latvijas valsts prezidents rīko svinīgu pieņemšanu Jēkabpils uzņēmējiem. Zināms, ka pie prezidenta aicināti vairāki pilsētas uzņēmēji. Kopā ar viņiem uz pieņemšanu dosies arī Jēkabpils mērs Leonīds Salcevičs. Prezidents ar jēkabpiliešiem tiksies pieņemšanā un dosies kopā skatīties Ziemassvētku koncertu.

 

Šodien notiks kārtējā Zemgales plānošanas regiona padomes sēde. Šoreiz pašvaldību vadītāji, to vidū arī Jēkabpils domes priekšsēdetājs Leonīds Salcevičs, pulcēsies Svitenes saieta namā, Rundāles novadā. Padomes sēde tiks izskatīti šī gada padomes budžeta grozījumi, apstiprināts pārskats attīstības programmai 2008.-2014.gadam, paredzēts arī izvirzit pārstāvi dalībai Sabiedriskā transporta padomē un pieņemt atskaiti par pašvaldību dotāciju izlietojumu 2013.gadā.

 

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks sociālos jautājumos Jānis Raščevskis šodien piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības Izglītības un kultūras komitejas sēdē. Tajā tiksies pasvaldību un Latvijas Nacionālā kultūras centra pārstāvji, lai apspriestu XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku rezultātus un uzdevumus nākamo svētku sagatavošanā. Sēdē paredzēts iepazīt Ineses Galantes fonda piedāvājumu sadarbībai ar pašvaldībām. Savukārt Izglītības programmas "Iespējamā misija" direktore Mārīte Seile informēs par iecerēm programmas realizācijā.

 

Turpinām ziņas

 

Šodien noslēgsies balsojums par 2013.gada Eiropas cilvēku Latvijā . Uz šo titulu pretendē Eiropas Savienības tiesas tiesnesis Egils Levits, Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere un Ministru prezidents Valdis Dombrovskis. Šie trīs pretendenti saņēmuši vislielāko atbalstu Latvijas iedzīvotāju balsojumā. Titula ieguvēja vārds tiks paziņots balsojuma noslēguma ceremonijas laikā, kas šodien notiks Latvijas Bankas telpās.

 

Šodien Rēzeknē, Latgales Kultūrvēstures muzejā, atklās tematisku izstādi "Prelātam Julijanam Začestam – 100". Izstādē ar fotogrāfiju starpniecību varēs iepazīt tautā iemīļotā, sirsnīgā un atsaucīgā priestera dzīvi un skaudros likteņa pagriezienus. Izstādē būs skatāmi arī tā laika rokraksti, publikācijas un dokumenti, kas ataino vēsturiskus faktus, kā arī vairāki prelāta baznīcas tērpi - sutana, alba, pelerīna un parādes tērps, kas ļauj tiešāk iepazīt un izprast garīdznieka ikdienas pienākumus. Začests lielu daļu sava mūža veltījis darbam Līvānos.

 

Un vēl

 

Akciju sabiedrība "Pasažieru vilciens" atkārtoti informē, ka šodien ir mainīti Aizkraukles, Krustpils, Daugavpils un Zilupes virzienu vilcienu kustības saraksti. Izmaiņas vilcienu satiksmē noteiktas saistībā ar otrā sliežu ceļa izbūvi iecirknī Skrīveri-Krustpils, kā arī ar kontakttīkla remontdarbiem posmā Ogre-Salaspils. Pasažieru pārvadājumi starp Skrīveru un Aizkraukles stacijām, tāpat kā līdz šim, tiks nodrošināti ar elektrovilcienu satiksmei pieskaņotiem autobusiem. Vairāki dīzelvilcieni šodien nekursē. Sīkākas uzziņas dzelzceļa stacijās.

 

Plašāk par šiem un citiem notikumiem lasiet portālā Radio1.lv.

 

Ziņas pulksten 9.00 – 10.00

 

Radio1 ziņās klausieties: Kādu Ziemassvētku preci zagļi iekārojuši Pļaviņu novadā? Kāpēc Krievijas rīcība satraukusi Baltijas valstis? Un Ko liecina jaunākā prognoze par laika apstākļiem Ziemassvētkos?

 

Pļaviņu novada Klintaines pagastā no kāda īpašuma nozagti vairāki simti Ziemassvētku eglīšu. Zādzība varētu būt pastrādāta laikā no 2. līdz 16.decembrim, kad ap pulksten 10 zādzība pamanīta. Policija sākusi pārbaudi, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

 

Pēc 1.oktobra, kopš spēkā stājies likums par dubultpilsonību, Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde ir saņēmusi ap 800 personu iesniegumus. Lielākā daļa jau ir izvērtēta un Latvijas pilsonība ir piešķirta. Visvairāk iesniegumu par dubultpilsonību saņemts no tā dēvētās vecās trimdas valstu iedzīvotājiem - ASV, Kanādas, Austrālijas, arī Krievijas un Izraēlas. Savukārt Latvijas pilsonību vēlas atjaunot "jaunās emigrācijas" valstu iedzīvotāji - Lielbritānijā, Vācijā, Zviedrijā.

 

Turpinām ziņas

 

Polija un Baltijas valstis vakar pauda satraukumu par Krievijas plāniem izvietot to robežu tuvumā raķetes "Iskander", kas var tikt aprīkotas ar kodolgalviņām un, kuru darbības radiuss ir 500 kilometri. Arī ASV paudušas bažas par Krievijas nodomiem. Savukārt Krievijas Aizsardzības ministrijas pārstāvji norāda, ka viņu rīcība nav pretrunā ar starptautiskajiem līgumiem. Pirms diviem gadiem toreizējais Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs paziņoja par militāri tehniskiem soļiem, ar kuriem Krievija atbildēs uz ASV pretraķešu aizsardzības sistēmas izvēršanu Eiropā. Kā pirmais solis tika minēta radiolokācijas stacijas, kas brīdinātu par raķešu uzbrukumu, tūlītēja izveidošana Kaļiņingradas apgabalā. Šī iecere jau ir īstenota. Kā nākamais solis tika minēts, ka turpat tiks izvietoti arī raķešu kompleksi "Iskander".

 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona brigādes Liepājas 2.daļas komandierim-leitnantam Jānim Seņkānam piemērots rājiens par izteikumiem Kurzemes televīzijā saistībā ar Zolitūdes traģēdiju. Viņš atzinis, ka līdzīgas traģēdijas gadījumā Liepājas ugunsdzēsēji saviem spēkiem nebūtu tai gatavi, jo nav piemērotas tehnikas un nepietiek cilvēku resursu. Šie izteikumi kļuvuši par iemeslu disciplinārlietas ierosināšanai, un Seņkānam piemērots viens no smagākajiem soda mēriem – rājiens. Glābšanas dienesta vadība uzsvērusi, ka amatpersona nevar apgalvot, ka neglābs, ja kaut kas tāds notiek. Protams, ka Liepājas glābēji tādos lielos darbos vieni paši to nespētu, bet viņi jau neesot vienīgie un Liepāja nav izolēta valsts, kur nedosies palīga pārējie.

 

Un vēl

 

Saskaņā ar pašreizējām prognozēm Ziemassvētki šogad, visticamāk, nebūs balti - līs lietus un pūtīs brāzmains vējš. Ziemassvētku laikā stabilas sniega segas veidošanās nav gaidāma, arī noturīga sala nebūs, gaisa temperatūra lielākoties būs virs nulle grādu atzīmes. Bet šajā nedēļā gaidāmi nepastāvīgi laikapstākļi - pa laikam gaidāmi nokrišņi, nedēļas vidū tie īslaicīgi mitēsies. Naktīs gaisa temperatūra austrumu rajonos pazemināsies zem nulle grādiem. Dienas laikā gaisa temperatūra visā Latvijas teritorijā būs plus 1, plus 6 grādu robežās

.

Plašāk par šiem un citiem notikumiem lasiet portālā Radio1.lv.

 

Ziņas pulksten 11.00 -12.00

 

Radio1 ziņās klausieties: Vai reģionālās partijas sāk gatavoties Saeimas vēlēsanām? Kādas izmaiņas no jaunā gada stāsies spēkā labklājības jomā? Un Par ko šodien vēsta portāls Radio1.lv

 

“Reģionu alianse” ar Vidzemes partiju plāno veidot apvienību iespējamam startam 12.Saeimas vēlēšanās, norāda Reģionu alianses līderis Andrejs Ence. Politiskais spēks turpinās sarunas ar citām reģionālajām partijām par iekļaušanos apvienībā. Netiek izslēgta iespēja vēlāk runāt ar kādu no varas partijām, lai vienotos par sadarbību vai kopīgu startu Saeimas vēlēšanās. Šāda vienošanās gan atkarīga arī no tā, cik spēcīga izveidosies reģionālo partiju koalīcija.

 

Savukārt Jēkabpils reģionālā partija pagaidām ietur nogaidošu pozīciju un nav gatava sadarboties ar kādu no politiskajiem spēkiem startam Saeimas vēlēšanās. Sarunā ar Radio1, Jēkabpils reģionālās partijas dibinātājs Leonīds Salcevičs sacīja, ka nekādi lēmumi netiks pieņemti, kamēr nebūs skaidrs, kas turpmāk vadīs valdību. Tikmēr Jēkabpils regionālā partija gatavojas kongresam, kurā apkopos šīgada darba rezultātus, vēlēs valdi un nospraudīs turpmākos mērķus un uzdevumus.

 

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs bijušajam Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic valdes loceklim Bertoltam Flikam uzlicis 200 latu sodu par neatļautu amatu savienošanu. Pirms diviem gadiem, izskatot administratīvā pārkāpuma lietas materiālus, tika konstatēts, ka Fliks nav ievērojis likumu par interešu konfliktu. Saskaņā ar to, Flikam bija aizliegts savienot valsts amatpersonas amatu ar amatiem privātās institūcijās. Par šo pārkāpumu viņam uzlikts sods.

 

Turpinām ziņas

 

Janvārī un februārī brauciens Rīgas sabiedriskajā transportā visiem pasažieriem – kā rīdziniekiem, tā pārējiem braucējiem – maksās 0,60 eiro jeb 50% no pašizmaksas un iepriekš noteiktā tarifa. Arī atlaides mēnešbiļetēm, kas agrāk bija plānotas tikai rīdziniekiem, gada pirmajos divos mēnešos būs spēkā arī nerīdziniekiem. Šajā laikā turpināsies Rīdzinieka karšu izsniegšana. Pārejas periodu izmantos, arī lai noslēgtu vienošanās ar citām pašvaldībām par atlaidēm galvaspilsētas sabiedriskajā transportā. Lēmums par pārejas perioda noteikšanu šodien tiks apstiprināts Rīgas domes ārkārtas sēdē.

 

No jaunā gada spēkā stāsies vairākas izmaiņas labklājības jomā. Izmaiņas skar obligātās sociālās iemaksas strādājošajiem, kas tagad būs jāveic vairāk nekā 34 procentu apmērā no darba ienākumiem, no kuriem lielāko daļu 23 ar pusi procentus segs darba devējs, bet 10 ar pusi procentus – darba ņēmējs. Tāpat izmaiņas skars pensionēšās vecumu. Vispārējais pensionēšanās vecums sociāli apdrošinātiem cilvēkiem pakāpeniski palielināsies par trim mēnešiem ik gadu, līdz būs sasniegts 65 gadi.

 

Un vēl

 

Portālā Radio1.lv šodien lasiet: kādu laiku sinoptiķi sola Ziemassvētkos; ko zagļi nozaguši Pļaviņu novadā; un kā piesakās rīdzinieku kartēm?

 

Ziņas pulksten 13.00 -14.00-15.00

 

Radio1 ziņās klausieties: Kādi aizejošā gada notikumi iepriecinājuši jēkabpiliešus? Cik Jēkabpilī izmaksājis apkures kvadrātmetrs novembrī? Un Kā gadumijai gatavojas kibernoziedznieki?

 

Gads tuvojas noslēgumam un šajā laikā izvērtējam notikumus, kas aizvadītajā gadā nesuši veiksmi vai tieši pretēji – mudinājuši kaut ko mainīt savā dzīvē un darīt citādāk. Sarunā ar jēkabpiliešiem skaidrojām, ko šis gads nesis viņiem? Viedokļus izteica Karīna, Valentīna, Antra, Linda un Aleksandra.

 

VIEDOKLIS

 

Jēkabpiliešu viedokļi liecina, ka šis gads viņu dzīvē ar spilgtiem notikumiem nav iezīmējies. Galvenās vērtības par kurām pilsētnieki priecājas ir saskaņa ģimenē, veselība, izaugsme karjerā un izglītībā, kā arī patīkami notikumi personīgajā dzīvē – mājokļa iekārtošana, laulības, bērna piedzimšana un jaunu draugu sastapšana.

 

Turpinām ziņas

 

SIA “Jēkabpils siltums” sniegtā informācija liecina, ka novembrī viena apkures kvadrātmetra apsildīšana jēkabpiliešiem vidēji izmaksājusi 72 santīmus. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko skaidro, ka ir aptuveni septiņas mājas, kuru iedzīvotājiem par siltumu nācies maksāt vairāk nekā latu par apkures kvadrātmetru. Vaina, kāpēc jāmaksā tik dārgi, esot jāmeklē attiecīgo ēku uzbūvē. Iespējams tajās jāmaina kādas komunikācijas vai ēkas jāsiltina. Šo māju saraksts esot zināms pašvaldības atbildīgajiem dienestiem. Savukārt vismazak par apkuri maksā renovēto māju iemītnieki. Aleksandrs Karpenko arī atzina, ka parādi par apkuri nemazinās un patlaban tie ir 1,3 miljoni latu. Viņš norādīja, ka iedzīvotāju zemās maksātspējas dēļ nākamvasar var tikt apdraudēta divu vērienīgu projektu īstenošana – siltumtrašu atjaunošana.

 

Rīgas domes lēmums sabiedriskajā transportā piešķirt privilēģijas galvaspilsētā deklarētajiem iedzīvotājiem, liks no Daugavpils izdeklarēties katram 20. daugavpilietim, kas pilsētas budžetu noplicinās aptuveni par pieciem miljoniem latu. Iegūt Rīdzinieka karti, lai nākamgad galvaspilsētas sabiedriskajā transportā varētu braukt pa 60 eirocentiem nevis 1,20 eiro, varētu gribēt teju 5 tūkstoši daugavpiliešu. Ja viņi to arī tik tiešām izdarīs, tad Rīgas mērs Nils Ušakovs Daugavpilij būs „nozadzis” ne tikai vairākus tūkstošus cilvēku, bet arī apmēram piecus miljonus latu, ko viņi ik gadu kā nodokļus iemaksā pašvaldības budžetā.

 

Un vēl

 

Arī kibernoziedznieki ar nepacietību gaida gadumijas svētkus, lai izmantotu katru iespēju nozagt tiešsaistē iepērkošos lietotāju konfidenciālos datus, brīdina «Kaspersky Lab» speciālisti. Viņi atgādina, ka ir ļoti ērti iegādāties dāvanas interneta veikalos, bet jāņem vērā, ka viegli var kļūt arī par blēžu upuri, pat neapmeklējot apšaubāmas vietnes. Speciālisti iesaka, lai aizsargātu personīgo informāciju vienmēr jāpārbauda, ko un no kā pērkat, jāizmanto stipras paroles, jāpārliecinās, ka jūsu personīgā informācija ir aizsargāta un vislabāk pirkumiem internetbankā ir izmantot atsevišķu karti.

 

Plašāk par šiem un citiem notikumiem lasiet portālā Radio1.lv.

 

 

Ziņas pulksten 16.00 -19.00

 

Novadu ziņas

 

Šodien Rēzeknes slimnīcā atklāts kodolmagnētiskās rezonanses kabinets, kas dos jaunas iespējas pacientu audu un orgānu vizuālās diagnostikas jomā. Līdz ar aparāta piegādi un uzstādīšanu pacienti ir ieguvuši iespēju veikt jauna veida izmeklējumus, bet ārsti - iespēju precīzāk diagnosticēt saslimšanas un izvēlēties precīzāku ārstēšanu. SIA "Rēzeknes slimnīca" valdes locekle Irēna Rimša pauda gandarījumu, ka tagad palielināsies Rēzeknes slimnīcas darba kapacitāte un precīzāk tiks noteiktas diagnozes.

 

Īstenojot Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu, Salas novada Salas pagastā par 235 tūkstošiem 605 latiem atjaunos vidusskolas sporta zāli. Projekta mērķis ir siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana, uzstādot energoefektīvu apgaismojumu un ventilācijas iekārtu ar siltuma atgūšanu. Uzvarot atklātā konkursā, tiesības veikt būvdarbus ieguvusi SIA "LC būve". Projekts noslēgsies nākamā gada 30.jūnijā.

 

Turpinām ziņas

 

Ar stingrākām sankcijām pret medību pārkāpumiem plānots nodrošināt resursu racionālu apsaimniekošanu, paredz jaunais noteikumu projekts, kas nosaka kārtību, kādā atlīdzināmi zaudējumi, pārkāpjot noteiktās prasības medību jomā. Noteikumos reglamentēta kārtība, kādā atlīdzināmi zaudējumi, ko fiziskas vai juridiskas personas nodarījušas, pārkāpjot Medību likumā noteiktās prasības. Tāpat noteikumos precizēti zaudējumu aprēķināšanas koeficienti un to sugu saraksts, par kurām atlīdzināma nelikumīgi iegūtās medību produkcijas vērtība. Papildus precizēta arī kārtība, kādā atlīdzināmi zaudējumi. Jaunie noteikumi stājas spēkā no 1.janvāra.

 

Lai samazinātu meža dzīvnieku radītos postījumus lauku saimniecībām un sakārtotu savvaļas dzīvnieku piebarošanu, turpmāk būs spēkā jauni noteikumi. Noteikumos norādīts, ka barotavu izvietošana jāsaskaņo ar zemes īpašnieku, ja tā traucē meliorācijas sistēmu darbību, zemes apstrādi, tehnikas pārvietošanos, infrastruktūras objektu uzturēšanu vai ugunsapsardzības funkciju veikšanu. Tāpat barotavas nedrīkst izvietot tuvāk par 100 metriem no priežu, egļu un bērzu jaunaudzēm, kā arī tuvāk par 250 metriem no galvenajiem autoceļiem un lauksaimniecības kultūru stādījumiem un teritorijās, kas reģistrētas kā īpaši aizsargājamas.

 

Un vēl

 

Par gadu pārcelts datums, kad no tirgus jāizņem Eiropas Savienības tehniskajām prasībām neatbilstošie gāzes baloni, paredz šodien valdībā atbalstītie grozījumi noteikumos par transportējamām spiedieniekārtām. Līdz šim noteikumi paredzēja, ka šos gāzes balonus nevarēs tirgot un uzpildīt, sākot jau ar nākamā gada 1.janvāri, taču pēc grozījumiem noteikumos šī prasība stāsies spēkā 2015.gada 1.janvārī.

 

Ziņas pulksten 17.00 -18.00

 

Radio1 ziņās klausieties: Kas top laukumā iepretī Bebru ielas mikrorajonam? Kāpēc biedības DELNA vadītāja atkāpusies no amata? Un Kad būs zināms jaunā valdības vadītāja vārds?

 

Jēkabpilieši novērojuši, ka sabiedriskais aktīvists Pēteris Sprukts darbojas laukumā iepretī Bebru ielas mikrorajonam, dzenot zemē mietiņus un ierobežojot laukumu ar krāsainu lentu, vairākkārt zvanīja Radio1 un interesējās, kas tur notiek. Sazinājāmies ar Jēkabpils domes Pilsētsaimniecības departamenta direktoru Raiti Sirmoviču, lai noskaidrotu, kas top minētajā zemes gabalā. Raits Sirmovičs sacīja, ka Pēteris Sprukts tur īstenojot savu kārtējo ideju. Tāpat kā citas reizes arī šoreiz, lai darbotos neesot prasīta zemes īpašnieku atļauja. Raits Sirmovičs zināja teikt, ka Pēteris Sprukts tur ierīkojot auto sacīkšu trasi. Radio1 sazinājās arī ar sabiedrisko aktīvistu. Viņš skaidroja, ka nesen televīzijā redzējis par Eiropas finansējuma naudu uzbūvētu bērnu pilsētiņu Ogrē un nolēmu tādu izveidot arī Jēkabpilī un šajā vietā topot bērnu pilsētiņa.

 

Lielveikala “Maxima XX” būvniecība Jēkabpilī pilsētas vēsturiskajā centrā paredzēja arī atjaunot divas Brīvības ielas malā esošās vēsturiskās koka apbūves ēkas. Lielveikalu atklājot, abas tika iepakotas plēvē, vienai no tām fasādi piesedz plēve uz kuras atainots ēkas durvju un logu izkārtojums. Patlaban, vēju plosītas tās daudzviet ir ieplaisājušas vai atrisušas, atseviškās vietās arī tīšām sagrieztas. Līdz šī gada beigām, kā solīts ēkas nav sakārtotas. Pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičs sarunā ar Radio1 sacīja, ka “Maxima” pārstāvji pašvaldībai skaidrojuši, ka darbi atlikti līdz pavasarim, jo šoruden esot gana citu rūpju.

 

Pagājušajā naktī ap plkst.1.50 Jēkabpilī, Neretas un Zaļās ielas krustojumā, nobraukusi no ceļa un apgāzusies automašīna "Chrysler Voyager", kuru vadījis kāds 24gadīgs jaunietis. Policijā informēja, ka vadītājs pie spēkrata stūres bija sēdies bez noteiktā kārtībā iegūtām autovadītāja tiesībām un esot smagā alkohola reibumā. Pārbaudes gaitā "Chrysler Voyager" vadītāja organismā konstatētas 2,28 promiles alkohola.

 

Turpinām ziņas

 

Inese Voika šodien pārtraukusi pildīt "Delnas" padomes priekšsēdētājas pienākumus, lai turpmāk pilnībā pievērstos Zolitūdes traģēdijas komisijas darbam. Voika norāda, ka pēc Zolitūdes traģēdijas sabiedrībai bija vajadzīgas atbildes, kas valstī un sistēmā līdz šim ir bijis nepareizi, tāpēc tika rosināta sabiedriskās komisijas izveide. No valdības puses tam bijis atbalsts, un "Delnai" bija uzrauga un priekšlikumu sniedzēja funkcija Sabiedriskās komisijas izveides posmā, un Voika kā "Delnas" padomes priekšsēdētāja uzņēmusies iniciatīvu.

 

Šā gada 11 mēnešos Latvijā augusi gan dzimstība, gan mirstība, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie provizoriskie dati. Līdz decembrim Latvijā reģistrēti 18 tūkstoši 800 jaundzimušie, kas ir vairāk nekā pērn šajā laika periodā. Tomēr mirušo skaits joprojām ir augstāks nekā dzimušo. Šogad 11 mēnešu laikā Latvijā mūžībā aizgājuši 26 tūkstoši 545 cilvēki. Līdz ar to dabiskais pieaugums saglabājas negatīvs, un šā gada vienpadsmit mēnešos iedzīvotāju skaits ir samazinājās par 7 tūkstoši 745 iedzīvotājiem.

 

Un vēl

 

Līdz Ziemassvētkiem mēs zināsim Ministru prezidenta kandidātu, kurš kopā ar izvēlēto komandu varēs apstiprināt jauno valdību, šādu pārliecību šodien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" pauda Valsts prezidents Andris Bērziņš. Šonedēļ būs iespējams uzzināt, kurš būs nākamais premjers, uzskata prezidents, norādot, ka viņa rīcībā ir informācija un pat konkrētu personu uzvārdi, ar kurām partijas strādā.

 

Plašāk par šiem un citiem notikumiem lasiet portālā Radio1.lv.

Atstājiet komentāru