2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī šodien notikuši trīs ceļu satiksmes negadījumi, vienā cietusi gājēja (FOTO)

Jēkabpilī piektdien 19.janvārī notikuši trīs ceļu satiksmes negadījumi, vienā no tiem cietusi gājēja. No aculiecinieku teiktā zināms, ka gājēja cietusi ceļu satiksmes negadījumā Rīgas ielā, kur tikai pirms dažām dienām notika ceļu satiksmes negadījums ar līdzīgu scenāriju, kurā arī cieta gājēja. Autovadītāji norāda, ka Rīgas iela ir slidena, grūti izbraucama, turklāt vietās, kur ir gājēju pārejas ielas pārskatāmībai traucē sniega vaļņi ceļmalās un atsevišķās vietās aiz tiem ne vienmēr varot laikus pamanīt gājēju.

VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē:

19. janvārī īsi pēc pulksten 06.00 Jēkabpils novadā, Salas pagastā, Brīvības un Dolomīta ielas krustojumā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti divi transportlīdzekļi. Kāds “Audi” markas automašīnas vadītājs nespēja tikt galā ar transportlīdzekļa vadību, kā dēļ nepaspēja nobremzēt un iebrauca citā automašīnā, bojājot to. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

19. janvārī pulksten 10.45 Jēkabpilī, Rīgas ielā notika ceļu satiksmes negadījums. Kāds “Opel” markas automašīnas vadītājs uzbrauca gājējai – kādai 1945. gadā dzimušai sievietei. Ceļu satiksmes negadījumā fiziski cieta gājēja, kura tika nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

19. janvārī pulksten 11.50 Jēkabpilī, Ventas un Kurzemes ielu krustojumā notika ceļu satiksmes negadījums starp diviem transportlīdzekļiem – “Opel” un “Volvo” markas. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Attēlā: Rīgas iela vietā, kur šonedēļ notikuši divi satiksmes negadījumi ar cietušajiem
Aculiecinieka foto

Komentāri (0-4/4)

  • ja kas
    22.01.2024 12:17
    Zanda:
    Sestdien braucām,pie Krustpils kultūras nama gājēju pārejas sastumts sniega valnis 2 cilvēku augstumā!!!Es sēdēju blakus,redzēju,ka iet cilvēks(TURKLĀT BĒRNS),šoferis pie stūres sēžot viņu nemaz neredzēja aiz lielās kaudzes!!!Jēkabpils KAS NOTIEK!!!
    poh .. ko tu gribi tiras ielas, ietves, parskatamas gajeju parejs? saimnieka ta pilseta nav, ir tikai cilveks, kurš saņem algu par bezdarbību!
  • Zanda
    22.01.2024 08:29
    Sestdien braucām,pie Krustpils kultūras nama gājēju pārejas sastumts sniega valnis 2 cilvēku augstumā!!!Es sēdēju blakus,redzēju,ka iet cilvēks(TURKLĀT BĒRNS),šoferis pie stūres sēžot viņu nemaz neredzēja aiz lielās kaudzes!!!Jēkabpils KAS NOTIEK!!!
  • skumja
    20.01.2024 00:09
    Kas notiek pie gājēju pārejām? Nervozie šoferi brauc virsū, bet tu nezini kur kāju likt, vai galvu nenolauzīsi. Un tas viss ap 8 - 9 no rīta. Vai tiešām esam tik nabaga pašvaldība, ka ziemā nevar noalgot papildus darbinieku, kas notīrīs sniega kalnus pie gājēju pārejām. Vai katram lāpstu stiept līdzi?
  • Saimnieka pilsētā nav!
    19.01.2024 19:39
    Šausmas, kādā sniega putra ir Jēkabpilī gan uz ielām, gan uz ietvēm! Komunaļščiku nolaidība konkrētākā!

Atstājiet komentāru