2024.gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Jēkabpilī nakts aizsegā uzņēmumu teritorijās ložņā nelūgti viesi

  • 11 septembris 2019 --

Ar Radio1.lv sazinājās jēkabpilietis Reinis Ozoliņš un sacīja, ka naktī uz trešdienu viņam piederošajā uzņēmumā, slēgtā teritorijā,  Jēkabpilī, Zemgales ielas ložņājis nelūgts viesis, visticamāk, ar nolūku kaut ko nozagt. Videokamera uzņēmuma teritorijā iespējamo zagli fiksēju pulksten 1.35 (attēlā).



Reinis Ozoliņš sacīja, vēl nezina vai kaut kas nozagts, jo atrodas ārpus latvijas. Atbraucot mājās, skatīsies vai viss kārtībā un par notikušo plāno rakstīt iesniegumu valsts policijai.

Reinis Ozoliņš arī zināja teikt, ka pirmdienas vakarā ap pulksten pusdesmitiem līdzīgā veidā divi vīrieši ložņājuši pa viņa paziņas, kāda cita uzņēmēja riepu servisa teritoriju Pils rajonā. Šajā gadījumā divus vīriešus, kas ielīduši sveša īpašuma teritorijā fiksējusi un arī viņus ar signālu izbiedējusi videokamera (Video). Viens no iespējamajiem zagļiem meties bēgt, bet otrs devies prom bez steigas. Šī uzņēmuma videokamerās esot redzams, ka abi iespējamie zagļi apstaigājuši uzņēmuma teritoriju aplūkojot auto, automašīnas piekabi un citu šeit esošo mantu.

Atstājiet komentāru