2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Jēkabpilī autovadītājs, būdams pamatīgā alkohola reibumā, notriec margas

Jēkabpilī autovadītājs, būdams pamatīgā alkohola reibumā, notriec margas

Šorīt agri no rīta noticis ceļu satiksmes negadījums Jēkabpilī, Rīgas ielā.

Valsts policijas Zemgales reģionālās pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informē, ka pulksten 3.55, vadot automašīnu BMW 525,1992.gadā dzimis jaunietis netika galā ar transporta līdzekli un ietriecās margās Kurzemes un Rīgas ielas krustojumā, tās nolaužot. Policija konstatējusi, ka jaunietis ne tikai vadījas automašīnu bez autovadītāja tiesībām, bet bijis arī pamatīgā alkohola reibumā. Viņa asinīs konstatētas 3, 3396 promiles alkohola.

Jau ziņots, ka Jēkabpilī regulāri autovadītāji dažādu iemeslu dēļ izraisītos ceļu satiksmes negadījumos notriec ielu iežogojošās barjeras. Iepriekš Radio1.lv Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičs sacīja, ka no šiem autovadītājiem tiek piedzīta nauda barjeru remontam vai atjaunošanai.

Jēkabpils policijai pēdējās diennakts laikā ziņots arī par zādzību. Vakar no rīta konstatēts, ka Jēkabpils novada Ābeļu pagastā notikusi ielaušanās celtniecības vagoniņā un nozagtas dažādas mantas. Par notikušo ielaušanos un zādību sākts kriminālprocess.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru