2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpilī nozagta automašīna, bet Viesītē divas avārijas

Jēkabpilī nozagta automašīna, bet Viesītē divas avārijas

Ceturtdien no rīta pie mājas Jēkabpilī, Bebru ielā nozagta automašīna VW GOLF VARIANT, 1995.gada izlaiduma. Valsts policijas Zemgales reģionālās pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka par zādzību uzsākts kriminālprocess.

Notiek nozagtā auto meklēšana.

Ceturtdien Viesītes novadā notikusi divu auto sadursme. Autoceļa Viesīte-Deši-Sauka-Rite 20.kilometrā saskrējusies vieglā automašīna ar traktoru. Ieva Sietniece informē, ka sadursme notikusi Viesītes novada Rites pagastā starp automašīnu OPEL VECTRA CARAVAN, kuru vadīja 1970.gada dzimis vīrietis un traktoru MTZ-952, kuru vadīja 1977.gada dzimušais.

Ceturtden Viesītes novadā noticis vēl viens ceļu satiksmes negadījums. Viesītē Pavasara ielā saskrējās automašīnas FORD FOCUS un OPEL FRONTERA. Notiek apstākļu noskaidrošana.

Savukārt Salas novada Salas pagastā ceļa Ilūkste- Bebrene_Birži 70.kilometrā 1988.gadā dzimis autovadītājs, būdams 2,57 promiļu reibumā un vadot automašīnu MITSUBISHI CARISMA, netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Pamatīgi iereibušajam jaunietiem nebija arī transportalīdzekļa vadīšanas tiesību.

Saistīta ziņa: Nozagts melns "Volkswagen" busiņš!

Atstājiet komentāru