2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpilī policijas redzeslokā iepriekš nonākušam vīrietim atsavina 75 tūkstošus cigarešu (FOTO)

Jēkabpilī policijas redzeslokā iepriekš nonākušam vīrietim atsavina 75 tūkstošus cigarešu (FOTO)

Jēkabpilī pagājušajā naktī policijas redzeslokā iepriekš nonākušam vīrietim atsavināti 75 000 nelegālo cigarešu ar Baltkrievijas, Krievijas un Kazahstānas akcīzes markām, portālu radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldespriekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvos pasākumus, naktī uz 20.jūliju, pie garāžas Nameja ielā aizturēja kādu 1970.gadā dzimušu vīrieti, kurš no automašīnas "VW Sharan" izkrāva vairākas kastes ar nelegālām cigaretēm ar Baltkrievijas, Krievijas un Kazahstānas akcīzes markām, kuras bija paredzēts uzglabāt garāžā un izplatīt Jēkabpilī un tuvējos novados.

Notikuma vietā tika atsavināts 10 000 cigarešu "Fest", 10 000 - "Prince", 10 000 - "Winston", 15 000 - "NZ" un 30 000 - "Premjier".

Pret 1970.gadā dzimušo vīrieti sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.panta 1.daļas "Par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā".

Par šādu likumpārkāpumu vainīgajai personai paredzēts sods ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētais vīrietis jau agrāk bija nonācis policijas redzeslokā saistībā ar līdzīgiem noziegumiem. Izmeklēšanas gaitā tiks pārbaudīta minētās personas saistība arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Komentāri (0-1/1)

  • ES...
    02.07.2018 18:33
    Nu tak suņiem pašiem vajag pīpeet :)

    Vot ta jaunums :)

Atstājiet komentāru