2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Brīvdienās dedzis pamests angārs Jēkabpilī Pils rajonā (FOTO)

Brīvdienās dedzis pamests angārs Jēkabpilī Pils rajonā (FOTO)

Sestdien Jēkabpilī, Raiņa ielā 87 ugunsgrēks izcēlās pamestā angārā. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Jēkabpils brigādes komandieris Dzintars Cvilikovskis sacīja, ka angāram dega jumta pārsegums un jumta konstrukcijas 100 kvadrātmetru platībā.

Notikuma vietā strādāja divas brigādes. Ugunsgrēka izcelšanās iemesls visticamāk ir ļaunprātīga dedzināšana. Ēkai nav pieslēgta elektroenerģija. Dzintars Cvilikovskis sacīja, ka angārā uz betona grīdas bijušas četras ugunskura vietas, iespējams, ka lielā vēja ietekmē, kāds bija sestdien, kāda dzirkstele iepūsta jumta pārsegumā un izcēlies ugunsgrēks. Tāpat arī ēkā atradušās pamestas, nolietotas skeitparka konstrukcijas un veca vieglā automašīna. Kam pieder minētais angārs, Dzintars Cvilikovskis nezināja. Ugunsgrēka izclšanās iemeslus, skaidro arī policija.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Jēkabpils brigāde brīvdienās trīs reizes saukta dzēst arī degošus malkas šķūnīšus. Divi ugunsgrēki – sestdien un šodien no rīta dzēsti Pļaviņās. Abos gadījumos deguši malkas šķūnīši. Savukārt vienā gadījumā – vakar malkas šķūnītis dedzis Jēkabpilī, Mārtiņa Lutera ielā 2. Ugunsgrēks malkas šķūnītī bija izpleties četru kvadrātmetru platībā.

Aculiecinieka foto.

Atstājiet komentāru