2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Jēkabpilī avarē motorollera vadītājs (PAPILDINĀTS)

Jēkabpilī avarē motorollera vadītājs (PAPILDINĀTS)

(papildinātas pirmās 3 rindkopas)

Jēkabpilī, Madonas ielā, vakar kāds 1975.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motorollera vadību, apgāzās, guva miesas bojājumus un medicīniskās palīdzības sniegšanai tika nogādāts Jēkabpils reģionālajā slimnīcā.

Kā portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, minētais ceļu satiksmes negadījums notika 4.maijā ap plkst.18. Pārbaudes gaitā tika konstatēts, ka cietušais pie mopēda stūres bija sēdies, būdams 2,46 promiļu alkohola reibumā. Transportlīdzeklim nav bijis arī valsts numura.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā ir reģistrēti 39 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

Liepājā automašīna notriekusi velosipēda vadītāju, kura ielu šķērsojusi pa gājēju pāreju. Negadījums noticis Jaunās ostmalas un Rīgas ielas krustojumā, kur 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A4" uzbraucis 1996.gadā dzimušai jaunietei, kura tobrīd ar velosipēdu šķērsojusi gājēju pāreju pie luksofora zaļā signāla. Jauniete negadījumā guvusi traumas un nogādāta slimnīcā.


Ventspilī, Tukuma un Baldones ielas krustojumā, 1975.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Mercedes Benz" uzbraukusi 2005.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš automašīnai nav devis ceļu. Cietušais velosipēdists nogādāts slimnīcā.


Savukārt Ventspils novada Jūrkalnes pagastā, autoceļa Jūrkalne-Alsunga 3.kilometrā, 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu, ceļa līkumā nav ticis galā ar tā vadību, nobraucis no ceļa un iebraucis grāvī.


Kopumā aizvadītajā diennaktī ir reģistrēti 39 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 15 ceļu satiksmes negadījumi ar septiņiem cietušajiem.

Atstājiet komentāru