2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpilī notiek triju auto sadursme un fiksē citus pārkāpumus

Jēkabpilī notiek triju auto sadursme un fiksē citus pārkāpumus

Jēkabpilī pagājušajā diennaktī notikusi triju auto sadursme, izcēlies sausās zāles ugunsgrēks, nozagti makšķerēšanas piederumi un uz ekspertīzi nogādāti divi iespējamiem narkomāni.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes prieksņieka palīdze Ieva Sietniece informē, ka 13.aprīlī Jēkabpilī , Vienības un Neretas ielas krustojumā 1986.gadā dzimušais, vadot automašīnu "Honda CRV", uzbrauca priekšā stāvošai automašīnai "Opel vectra", kuru vadīja 1993.gadā dzimušais, kas savukārt trieciena rezultātā uztriecās priekšā stāvošai automašīnai "Mazda 626", kuru vadīja 1984.gadā dzimusī. Satiksmes negadījumā cilvēki nav cietuši, bojāts transports.

Par notikušo sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Trešdien, 13.aprīlī, Jēkabpilī, Madonas ielā, degusi kūla 200 kvadrātmetru platībā.

Tāpat arī 13.aprīlī Jēkabpilī, no Brīvības ielas, aizdomās par narkotisko vielu lietošanu, uz ekspertīzi nogādāti – 1997.gadā un 1975.gadā dzimušie.

Jēkabpils policija saņēmusi ziņojumu, ka Jēkabpilī, Madonas ielā kādā ēkā no pagraba nozagti makšķerēšanas piederumi. Zādzība visticamāk notikusi aprīļa sākumā, taču tā konstatēta tikai tagad. Par notikušo policija uzsākusi kriminālprocesu.

Atstājiet komentāru