2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Kūkās zog dīzeļdegvielu, Jēkabpilī – auto

Kūkās zog dīzeļdegvielu, Jēkabpilī – auto

Jēkabpils policija pagājušajā diennaktī saņēmusi iesniegumus, ka Kūku pagastā lielā daudzumā nozgta dīzeļdegviela, Jēkabpilī neatļauti šķērsota dzelzceļpārbrauktuve un nozagts auto, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

29. februārī ap plkst. 11.15, Krustpils novadā, Kūku pagastā konstatēts, ka no trīs automašīnām ir nolieta dīzeļdegviela – 600 litri. Vainīgie joprojām tiek meklēti, policija uzsākusi kriminālporcesu.

Tajā pašā dienā, pusdienlaikā, pēc policijas sniegtās informācijas, Zīlānu ielā uz dzelzceļa pārbrauktuves, gandrīz izraisīts negadījums. 1989. gadā dzimusī sieviete, vadot Audi A3, neņēmusi vērā luksaforā degošu ailziedzošo signālu un uzbraukusi uz dzelzceļa pārbrauktuves. Iemesli, kādēļ autovadītāja tā rīkojusies netiek skaidroti, kā arī sīkāka informācija par notikušo netiek sniegta.

Marta mēnesis kādama autovadītājam iesācies nelāgi. 1.martā, plkst. 7.10, Jēkabpilī Bebru ielā, iespējams dodoties uz darbu, īpašnieks konstatējis, ka viņa automašīna Audi 80, 1980. gada izlaiduma ir nozagta. Īpašnieks nekavējoties par to ziņojis policijai, uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (0-2/2)

  • Neo
    02.07.2018 18:32
    Nekas uz pasaules nepaliek nesodīts-gaidiet zagļi spriedumu no augšas.Jo no lejas diezin vai Jūs tiesās,tā kā to esat pelnijuši!!!Un vai dzelži ir tā vērti???
  • Dusmīgā
    02.07.2018 18:32
    Nolādētie zagļi-rokas nocirst par zagšanu..:@

Atstājiet komentāru