2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Sestdien Jēkabpilī avarējot motociklistam, bojā gājis tā pasažieris

Sestdien Jēkabpilī avarējot motociklistam, bojā gājis tā pasažieris

Jēkabpilī sestdien Zīlānu ielā noticis satiksmes negadījums, kurā bojā gājis motociklista pasažieris, informē Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

 

Jēkabpilī, Zīlānu ielā, 1984.gadā dzimis motociklists neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, zaudēja kontroli pār motocikla "Yamaha YZF R1" vadību un apgāzās.

 

No negadījumā gūtajām traumām notikuma vietā miris motocikla pasažieris - 1959.gadā dzimis vīrietis. Traumas - roku nobrāzumus - guvis arī motocikla vadītājs.

 

Savukārt Rīgā, braucot ar motociklu, nopietnas traumas guvuši 28 un 21 gadus veci vīrieši. Tāpat arī vakar Rīgā, Biķernieku mežā, notika motocikla sadursme ar automašīnu "Subaru". Šajā avārijā smagu politraumu guva 28 gadus vecs motociklists, kurš pēc sadursmes ar inerci tika aizsviests diezgan tālu no sava spēkrata.

 

Savukārt vēl viens vakar motocikla negadījumā cietušais ir 1992.gadā dzimis jaunietis, kurš ap plkst.11.40, vadot motociklu "Suzuki", Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatves un Vienības gatves krustojumā, sadūrās ar automašīnu "Audi", kuru vadīja 1978.gadā dzimusi sieviete. Motociklists pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā.

 

 

 

Komentāri (0-2/2)

  • bedigi
    02.07.2018 18:25
    Mjaa, tiesam cilveks kurs nekad neatteica palidzet.debilais soferi gan pienaks ta reize kad paspruks kaja un tada pat nave aiziesi boja
  • Lana
    02.07.2018 18:25
    Vāks.Es tikai vakar uzzināju ka tas ir mans kaimiņš ar kuru viss labākās attiecības bija,palīdzību varēju palūgt jebkurā laikā,neatteica,super onka bija.Ļoti žēl ka kārtējā dzērājšofera dēļ bojā gāja labs cilvēks.

Atstājiet komentāru