2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Jēkabpilī un apkārtnē notikušas divas laupīšanas un vairāki kautiņi

Jēkabpilī un apkārtnē notikušas divas laupīšanas un vairāki kautiņi

Jēkabpils policijas darbiniekiem bijusi saspringta nedēļas nogale, Radio 1 informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Disciplinārās uzraudzības grupas vecākā inspektore Diāna Purviņa.

Bebru ielā sestdien ap četriem no rīta noticis uzbrukums kādam 26 gadus vecam vīrietim. Nodarot miesas bojājumus viņam nolaupīta sudraba ķēdīte un rokas pulkstenis “Kvarc”.

Uzbrukums noticis arī Aknīstes novada Gārsenes pagastā kadam 25 gadus vecam vīrietim. Divi vīrieši un viena sieviete nodarījusi miesas bojājumus un puisim atņēma maku ar naudu, kredītkarti un citiem dokumentiem. Uzsakts kriminālprocess.

Jēkabpils reģionalajā slimnīcā sestdienas naktī nogādāts 25 gadus vecs vīrietis, kurš Bebru iela pie Daugavas pagaidām nenoskaidrotos apstākļos bija guvis smadzeņu satricinājumu. Tāpat arī Jekabpils slimnīcā nogādāts 22 gadus vecs vīrietis ar deguna sasitumu. Arī šajā gadījumā lietas apstākļi tiek skaidroti.

Vēl divi 23 un 21 puiši ar nobrāzumiem nogādāti Jēkabpils slimnīcā pēc kautiņa. Nenoskaidrotas personas piekāvušas kādu 31 gadu vecu vīrieti Slimnīcas ielā.

Atstājiet komentāru