2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

Brīvdienās dzēsti ugunsgrēki, likvidēta gāzes noplūde un palīdzēts autovadītājam

Brīvdienās dzēsti ugunsgrēki, likvidēta gāzes noplūde un palīdzēts autovadītājam

VUGD Jēkabpils brigāde brīvdienās saukta dzēst ugunsgrēkus, sniegt palīdzību gāzes noplūdes gadījumā un autovadītājam, kura auto avārijā bija apgāzies uz jumta.

 

Jēkabpils brigādes komandieris Dzintars Cvilikovskis stāsta, ka svētdien ugunsdzēsēji saukti dzēst kūlas ugunsgrēku Vīpes pagastā pie Trepmuižas kapiem dzelzceļa līnijas 315.kilometrā, kur sausā zāle dega 2000 kvadrātmetru lielā platībā. No degošās sausās zāles bija aizdegusies arī kapsētai līdzās esošā zaru kaudze.

 

Savukārt pagājušās nedēļas nogalē Jēkabpils ugunsdzēsēji palīdzējuši likvidēt paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku kaimiņos – Pļaviņu novadā, kur dedzis siena šķūnis.

 

Sestdien glābšanas dienests aicināts uz Salas novada Biržiem, kur kādā dzīvoklī konstatēta gāzes noplūde. Glābēji bojāto gāzes balonu iznesuši laukā, telpas izvēdinājuši un izsaukuši gāzes dienestu.

 

Svētdien autoceļā Sala – Sunākste 2.kilometrā notika autoavārija, kuras laikā vieglā automašīna apmetās uz jumta un autovadītājs nevarēja no tās izkļūt. Taču ierodoties glābējiem, šoferim tomēr bija izdevies saviem spēkiem izkļūt no avarējušā auto. Glābēji cietušo nodeva mediķu rokās.

Atstājiet komentāru