2024.gada 15. maijs

Airita, Arita, Sofija, Taiga

Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 27 cilvēki

Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 27 cilvēki

Sestdien kopumā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki, tajā skaitā arī Viesītē, Pļaviņās un Salas novadā, informē valsts policija. Viesītē notriekts jaunietis, autovadītājs aizlaidies no negadījuma vietas.

 

Visvairāk cietušo fiksēts Zemgales un Latgales reģionos - katrā pa septiņiem. Rīgas reģionā cietuši seši cilvēki, Kurzemes reģionā četri, bet Vidzemē - trīs.

 

Viesītē, Brīvības ielā nenoskaidrots autovadītājs uzbrauca 1993.gadā dzimušam gājējam, kurš pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā.

 

Savukārt Pļaviņās, Daugavas ielā 1962. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" uzbrauca 1971. gadā dzimušam vīrietim, kurš atradās uz ceļa braucamās daļas. Pēc negadījuma gājējs nogādāts slimnīcā.

 

Bet Salas novadā uz autoceļa Aizkraukle-Jēkabpils 1994. gadā dzimusi sieviete savukārt netika galā ar automašīnas "Mazda" vadību un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā cieta automašīnas pasažieri – 2010. gadā dzimis zēns un 1987. gadā dzimis vīrietis.

 

Policijā informē, ka Pāvilostas novadā uz autoceļa Ventspils - Grobiņa 1985. gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar motocikla "Yamaha" vadīšanu un ietriecies automašīnā "Volvo" ar piekabi. Negadījumā cietis motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

 

Garkalnes novadā uz autoceļa Rīga - Veclaicene notika sadursme starp automašīnu "Opel Corsa", kuru vadīja 1975. gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Toyota Auris", kuru vadīja 1985. gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas "Toyota" vadītāja, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

 

Jelgavas novadā, Glūdas pagastā notikusi sadursme starp automašīnu "BMW 316", kuru vadīja 1982. gadā dzimusi sieviete, un automašīnu "VW Passat". Negadījumā cieta automašīnas BMW vadītāja un pasažieris - 2015.gadā dzimis zēns. Abiem sniegta medicīniskā palīdzība.

 

Jaunpiebalgas novadā, Zosēnu pagastā 1977. gadā dzimusi sieviete, vadot kvadraciklu, nokritusi un ar traumām nogādāta slimnīcā. Ķekavas novadā, Daugmales pagastā 1981. gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā ar automašīnu "VW Passat" ietriecies kokā. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažieris.

 

Atstājiet komentāru