2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Groza tiesas spriedumu lietā par nogalināšanu Jēkabpils svētku laikā

Groza tiesas spriedumu lietā par nogalināšanu Jēkabpils svētku laikā

Vakar Zemgales apgabaltiesas Aizkraukles tiesu nams, skatot pārsūdzēto spriedumu lietā par vīrieša nosišanu Jēkabpils svētku laikā, nolēma grozīt Jēkabpils rajona tiesas spriedumu no nosacītas brīvības atņemšanas uz faktisku ieslodzījumu uz diviem gadiem un sešiem mēnešiem.

Zemgales apgabaltiesas konsultants Normunds Čulkstēns aģentūru LETA informēja, ka krimināllieta Artura Geļeverja apsūdzībā par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu ar letālām sekām, kurā bija pārsūdzēts iepriekšējās instances spriedums, tika izskatīta, un nospriests Jēkabpils rajona tiesas 13.februāra spriedumu atcelt daļā par nosacītu notiesāšanu, paredzot, ka viņam piespriestais sods būs jāpavada cietumā.

Apgabaltiesa nolēma Krimināllikuma 55.panta noteikumus Geļeverjam nepiemērot un piedzīt no apsūdzētā cietušās labā izdevumus par pārstāvību apelācijas instances tiesā 150 eiro apmērā. Kā ziņots, apelācijas protestu šajā lietā bija iesniedzis prokurors.

 

Leta

Komentāri (0-2/2)

  • Uzy
    02.07.2018 18:23
    Prokuroram prēmiju!
  • milena
    02.07.2018 18:23
    spravedlivostj pobedila,a to izbil i xodit na svobode a celoveka net v zivix, a gde garantija cto ese raz ne prerevnuet zenu..

Atstājiet komentāru