2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpilī ceturtdien netālu no slimnīcas risinājušies notikumi kā asa sižeta filmā ar šaudīšanos

Jēkabpilī ceturtdien netālu no slimnīcas risinājušies notikumi kā asa sižeta filmā ar šaudīšanos

Portāla Radio1.lv lasītāji informēja, ka ceturtdien netālu no Jēkabpils reģionālās slimnīcas notikusi šaudīšanās.
 
 
Aculiecinieki zināja stāstīt, ka no kādas vieglās automašinas izkāpuši trīs vīrieši un viens no tiem meties bēgt. Pārējie divi dzinušuies pakaļ. Kad sapreatuši, ka bēgli nenoķers, viens no tiem, kas dzinies pakaļ izvilcis revolveri un sācis šaut. Taču bēglim izdevies veiksmīgi aizmukt un pazust meža Jēkabpils kapu virzienā.
 
 
Kamēr notikusi pakaldzīšanās, vieglās automašīnas vadītājs lēnām braucis iepakaļ vīriešiem, kas dzinušies pakal bēglim. Pēc tam vīrieši, kas šaudījās, iesedušies vieglajā automašinā un tā pazudusi pārsteigto notikuma aculiecinieku skatam. Jautāti vai par notikušo ziņots policijai, aculiecinieki sacīja, ka viss noticis tik ātri, ka nepaguvuši, bet pēc tam vairs nebijis nozīmes.
 
 
Portāls Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils policijas iecirkņa priekšnieku Zigmundu Januševski, lai noskaidrotu vai policijai ir informācija par šādu incidentu. Januševskis sacīja, ka policija nav saņēmusi informāciju par šaudīšanos, tāpat arī slimnīcā nav ievests neviens pacients ar šautu brūci. Jēkabpils policijas iecirkņa priekšnieks piebilda, ka cilvēki dažkārt pārprot šādas situācijas un par šaudīšanos notur šāvienu ar gāzes vai traumatisko pistoli vai arī petardes šāvienu.

Komentāri (0-3/3)

  • Inriķis
    02.07.2018 18:16
    Izlasot šādas ziņas, man vairs negribas iet laukā no mājas.,
  • Jevlampijs
    02.07.2018 18:16
    Ka tā tāda - traumatiskā pistole tāda ir?
  • damn god
    02.07.2018 18:16
    jā, jā.. kamēr kāds nebūs auksts, tikmēr pļeterēs par kaut kādām petardēm utt.. kā vienmēr..

Atstājiet komentāru