2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Viena smagajā avārijā cietušā stāvoklis joprojām smags

Viena smagajā avārijā cietušā stāvoklis joprojām smags

Vakar Krustpils novada Vīpes pagastā notikušajā traģiskajā avārijā viena cietušā stāvoklis joprojām ir smags un viņš atrodas Jēkabpils reģionālās slimnīcas reanimācijas nodaļā. Otrs cietušais atrodas stacionārā, viņam ir vairāki sasitumi, ziņo valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.
 
Portāls Radio1.lv jau rakstīja, ka vakar ap pulksten 9.00 Krustpils novada Vīpes pagastā, ceļa Rīga-Daugavpils 159.kilometrā, notika divu smago automašīnu "Volvo FM" un "Scania R124" un mikroautobusa "VW Crafter" sadursme, kurā no gūtajām traumām notikuma vietā mira 1969.gadā dzimušais "Scania" vadītājs, bet slimnīcas uzņemšanas nodaļā - arī 1970.gadā dzimušais "Volvo" vadītājs. Vēl divi 1946. un 1950.gadā dzimuši vīrieši negadījumā cieta un patlaban ārstējas slimnīcā.
 

Jau ziņots, ka transportlīdzekļu sadursmes vietā uz vairākām stundām pilnībā bija bloķēta satiksme. Vēl vairākas stundas transporta kustība notika pa vienu joslu. Pilnībā atjaunot satiksmi izdevās tikai vakarpusē.

 

Policija pieļauj, ka traģisko ceļu satiksmes negadījumu ir izraisījis "Scania" vadītājs, iebraucot pretējās kustības joslā.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 260.panta 2.daļas "Par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi", nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, arī alkohola ekspertīze.

 

Sagatavoja Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru