2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Ģimenes iedzeršanas laikā Kokneses novadā izvarota desmit mēnešus veca meitenīte (PAPILDINĀTS)

Ģimenes iedzeršanas laikā Kokneses novadā izvarota desmit mēnešus veca meitenīte (PAPILDINĀTS)

Pagājušajā nedēļas nogalē Kokneses novada Iršu pagastā ģimenes iedzeršanas laikā mātes piedzīvotājs pastrādājis dzimumnoziegumu pret desmit mēnešus veco meitiņu. Šim šaušalīgajam un prātam neaptveramam noziegumam uz pēdām nācis raidījums Bez Tabu.

Pēc kaimiņu stāstītā, atstājot bērnu uz nelielu brīdi kopā ar mātes draugu, māte vēlāk viņu atradusi asiņojošu un kritiskā stāvoklī. Notikuma detaļas šobrīd vēl nav zināmas, taču raidījumam Bez Tabu izdevās noskaidrot, – aizdomās turētais vīrietis pēc notikušā aizvests uz policiju, bet zīdainis kopā ar māti nogādāts Rīgā.

Valsts policijas pārstāve Diāna Purviņa Radio1.lv informēja, ka policija ir saņēmusi telefonisku informāciju no ārstniecības iestādes, un ir uzsākts kriminālprocess saskaņā ar 160.panta 6.daļu. «Ir aizturēts vīrietis - 1961. gadā dzimis un notiek izmeklēšana. Iesākumā kriminālprocess tika uzsākts pēc 159.panta, taču pēc tam tika pārkvalificēts,» viņa atklāj. Vairāk informācijas Purviņa šobrīd nevarot sniegt.

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Komunikāciju un mārketinga daļas vadītāja Dace Preisa apstiprināja, ka BKUS tika nogādāta 10 mēnešus veca meitenīte. «Pēc operācijas, kuras laikā tika uzliktas vairākas šuves, bērna stāvoklis ir apmierinošs. Par notikušo ir ziņots policijai. Vai apstiprināsies aizdomas par seksuālu vardarbību, būs zināms pēc ekspertīzes uzsāktā kriminālprocesa ietvaros,» pastāstīja D.Preisa.

skaties.lv

Atstājiet komentāru