2024.gada 14. maijs

Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis

Aknīstē auto notriec divas gājējas. Policija lūdz atsaukties aculieciniekus

Aknīstē auto notriec divas gājējas. Policija lūdz atsaukties aculieciniekus

Starptautiskajā sieviešu dienā, 8.martā, Aknīstē automašīna uzbraukusi divām sievietēm un pametusi notikuma vietu, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.


Aknīstē, ap plkst. 9.20, Skolas ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna uzbrauca 1982.gadā un 1988.gadā dzimušām sievietēm, kuras atradās uz gājēju pārejas. Pēc negadījuma automašīna pametusi notikuma vietu. Sievietes ar miesas bojājumiem griezušās pēc palīdzības ārstniecības iestādē.
Policija lūdz atsaukties aculieciniekus šim negadījuma un zvanīt pa tālruni 65202600 vai 110.

Komentāri (0-10/13)

  • aigars
    02.07.2018 18:32
    man patīk šie komentāri.viens par otru gudrāks.izņemot līvijas un zanes komentari.
  • ZANE
    02.07.2018 18:32
    ATBILDE MANA NAV KO TEIKT:GĀJĒJU PĀREJA IR PAREDZĒTA LAI ĀTRI ŠĶĒRSOTU IELU , NEVIS PASTAIGĀTIES PA TO LĒNĀ SOLĪ KĀ PA PARKU,TRĪT MĒLI UN SKAITĪT ZVIRBUĻUS.ES TO DĀMU VIETĀ NEBŪTU CĒLUSI BRĒKU, JO TRAUMU NEKĀDU NEBIJA.JA ŠOFERIS ATVAINOJAS TAD ES TO AUGSTI NOVĒRTĒTU UN NECELTU TĀDU BRĒKU.
    NO MANAS PUSES ŠOFERIM CEPURI NOST, KA VIŅŠ NOTIKUMA VIETU NEPAMETA,BET GAN ATVAINOJĀS UN PAGAIDĪJA KAD DĀMAS IEIES DOMĒ.JŪS PATIESĪBĀ NEKO NEZINĀT PAR ŠO ŠOFERI KO VIŅŠ IR PĀRCIETIS SAVĀ DZĪVĒ.NEVIENAM TO NENOVĒLĒTU. :cry:
  • nav ko teikt!
    02.07.2018 18:32
    Līvij, tu vēlies objektīvu skatījumu uz lietām? Tad lūdzu, tev šķiet normāli, ka tuvojoties gājēju pārejai autovadītājs nesamazina ātrumu? Bet turpina savu kustību? Gājējas, šajā gadījumā, nebija tikko uzsākušas kustību pār pāreju, bet gan jau bija ~1,5 m attālumā no pārejas beigām. Viena automašīna viņas jau bija palaidusi, lai viņas var pāriet. Automašīna no labās puses uzradās pēkšņi. Kā pats šoferis teica, tad viņam bija aizlijis stikls. Mēs visi zinam CSN, uzsākt kustību nedrīkst, ja tu kā šoferis neredzi 100% ceļu, pa kuru pārvietojies. Labi, ka šīm sievietēm nav nopietnu traumu. Bet šeit ir runa par to, ka pirms gājēju pārejas nepalaiž šķērsot ceļu gājējus, kuri jau iet pār pāreju. Arī šoferiem ir jāskatās uz ceļu, pa kuru tie brauc! Nevajag tagad gājējas uztaisīt par vainīgām un nezin kādām neģēlēm, ka ir izsaukušas CP.
  • Ligita
    02.07.2018 18:32
    Mums arī izskrēja uz gājēju pārejas,piedodiet,savādāk nosaukt nevaru,viena "kaza",nepārliecinoties par tuvojošos auto. Iet pa ietvi un pēkšņi metas pāri....Labi,ka viss beidzās bez negadījuma. Bīstama gājēju pāreja ir pie tilta, tur obligāti būtu jāizliek brīdinājums:Pirms šķērso -pārliecinies par savu drošību
  • ZANE
    02.07.2018 18:32
    Piekrītu Līvijas pēdējam komentāram.
  • LĪVIJA
    02.07.2018 18:32
    Cik labi ka šīs sievietes gāja mežinieku zābakos,jo kā gan citādi izskaidrot graciozo gaitu abām pēcpusdienā un otrā dienā.Šeit es neaizstāvu vadītāju,bet vēlos objektīvu skatījumu uz lietām.No pieredzes zinu,kā ir kad uzbrauc,nones no kājām un neapstājoties aizbrauc.Kad ir spilgti starmeši,mirklis,būkšķis,lidojums,melna tumsa un tu nezini,kas ir ar pārējiem kas bija reizē...bet tas jau ir cits stāsts,cits laiks...
  • Līvijai
    02.07.2018 18:32
    Kaut kaa nesaskan ar tevis rakstiito tas ko es redzeeju. Vinš nevis aizkeera, bet uzbrauca uz kājām un notrieca. Taa ka vina nepaklupa, vai ne? Taa nav aizkershana. Aizkjert var braucot garaam nevis taa kaa es redzeeju.
  • Laura
    02.07.2018 18:32
    ..... Ar to arī incidents likās izsmelts un policijas piesaiste bija pārsteigums.Kāpēc vajag no oda uzpūst ziloni?
    Vai man vienai liekas, ka te kaut kas nav pareizi, ja policijas piesaiste ceļu satiksmes negadījumā šķiet lieka? Priekš kam tad policija ir domāta? Tieši tādeļ, lai risinātu šādas lietas.
  • sauliite
    02.07.2018 18:32
    cik es dzirdēju, tad šīs abas sievietes paskatījās gan pa labi, gan pa kreisi. Un tikai tad šķērsoja pāreju, autovadītājs uzbrauca viņām jau gandrīz pārejot pāreju. Tad rodas jautājums, vadītājs tiešām neredzēja, kas iet pāri pārejai? Divi pieauguši cilvēki ir tik nepamanāmi? Man tādas filozofiskas pārdomas radās lasot šeit komentārus...
  • Salma
    02.07.2018 18:32
    Pēc Vijas teiktā izrādās ka viņa pat var dot diagnozi cilvēkam, kuru pat nepazīst. Kauns par Tevi. Grūti spriest par situāciju, bet dažreiz ir arī jaapskatas pa labi un pa kreisi, un tikai tad jāiet pāri zebra.
12

Atstājiet komentāru