2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Salas pagastā atsavina nelegālās akcizētās preces lielā apmērā (FOTO)

Salas pagastā atsavina nelegālās akcizētās preces lielā apmērā (FOTO)

Valsts policijas Zemgales reģiona pārbaudes Jēkabpils iecirkņa policijas darbinieki, strādājot pastiprināti nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā, Salas pagastā atsavinājuši ievērojamā daudzumā nelegālās akcizētās preces.

 

Sestdien, 25.aprīlī ap plkst.17:00 Salas novadā, Salas pagastā, Biržos tika apturēta a/m VW SHARAN, kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis. Automašīnas apskates laikā policijas darbinieki konstatēja, ka vīrietis pārvadā 110 litrus caurspīdīga šķidruma, kam ir alkoholam raksturīga smaka.

 

Augstākminētais šķidrums bija pildīts gan 25 litru gan 5 litru plastmasa kannās. Veicot tālākās izmeklēšanas darbības, garāžā Jēkabpilī, Nameja ielā izņemti apmēram 388 litri nemarķēta alkohola, kurš bija pildīts dažādās tilpuma kannās un plastmasas pudelēs, kā arī 128200 cigaretes ar dažādām markām “Winston”, “Primjers”, “NZ”, “Bayron”, “Kiss”, “Quens” ar Krievijas un Baltkrievijas akcīzes markām. Vīrietis jau iepriekš ir bijis nonācis policijas redzeslokā par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu un pārvadāšanu.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Sietniece
Valsts policijas
Zemgales reģiona pārvaldes
priekšnieka palīdze

 

akcizes

Atstājiet komentāru