2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Pusnaktī Līvānos uzbrūk jaunietim

Pusnaktī Līvānos uzbrūk jaunietim

Pagājušajā nedēļā Līvānos, Rīgas ielā, kāds vīrietis, pielietojot fizisku spēku, jaunietim nolaupījis mugursomu, informēja Valsts policijā.

Uzbrukums 1990. gadā dzimušajam jaunietim noticis ap pusnakti. Tobrīd nenoskaidrota persona piedraudējusi jaunietim ar vardarbību un pielietojusi fizisku spēku, nolaupot cietušajam mugursomu.

Tajā atradušās personīgas mantas, tostarp portatīvas dators un dokumenti. Par laupīšanu policija sāka kriminālprocesu, un Preiļu iecirkņa policijas darbinieki uzsākuši ļaundara meklēšanu.

Jau nākamajā dienā likumsargi noskaidrojuši iespējamo laupītāju un aizturējuši 1987. gadā dzimušu vīrieti. Policija norāda, ka aizturētais jau agrāk ir bijis tiesāts un nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem. Tāpat izmeklēšanā likumsargi noskaidrojuši, ka aizturētais vīrietis varētu būt saistīts ar velosipēdu zādzībām. Patlaban policija turpina izmeklēt kriminālprocesu. Par laupīšanu likumā paredzētais sods ir brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem, piespiedu darbs vai naudas sods.

Atstājiet komentāru