2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Ko darat, lai nesaslimtu ar gripu?

Ko darat, lai nesaslimtu ar gripu?

 olegs

Oļegs: Patiesībā neko nedaru un jau esmu saslimis ar kaut ko līdzīgu gripai. Pirmās dienas bija smagas, tagad jūtos labāk. Latvijā esmu reti, vairāk dzīvoju pa ārzemēm. Mana sievasmāte liek vairāk ēst ķiplokus un medu, vairāk lietot tautas līdzekļus. Lai nesaslimtu jāģērbjas siltāk un jāizvairās no sabiedriskām vietām.

 

Zenta

Zenta: Rūpējos pati par sevi un pati sevi arī ārstēju, ja saslimstu eju uz aptieku nopērku zāles pret saaukstēšanos, temperatūru, koldreksu iedzeru un paliek labāk. Pie ārstiem neeju, nevisai viņus mīlu, jo no viņiem jau nav nekāda labuma. Lai nesaslimtu, mazāk jāstaigā pa ielām.

 

Gunta

Gunta: Es parasti neslimoju. Nekad neesmu bijusi slima ar gripu. Daudz uzturos svaigā gaisā, tas arī viss.

 

Virginija

Virgīnija: Es nekad neslimoju, tāpēc neko īpašu arī neievēroju, lai nesaslimtu. Arī vakcinējusies nekad neesmu. Es neslimoju, tāpēc arī nezinu, kas jādara, lai nesaslimtu ar gripu.

 

Olga

Olga: Pērn arī prognozēja gripas epidēmiju, bet Jēkabpilī tās nebija. Jļieto daudz vitamīnu un lielā mērā viss atkarīgs no cilvēka imūnsistēmas, ja tā ir stipra, tad arī nesaslims. Es neesmu vakcinējusies pret gripu, bet neesmu arī slimojusi. Profilaksei var ēst ķiplokus un citronu, bet ja esi slims, tad jāiet pie ārsta.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Atstājiet komentāru