2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Kādus vārdus jūs dotu Rīgas zoodārza mazajiem lūsēniem?

Kādus vārdus jūs dotu Rīgas zoodārza mazajiem lūsēniem?

 Ilze

Ilze: Ja visus kopā tad – Visbrīnišķākie bērni. Ja būs lūšu meitenes tad varētu būt Marta, Klāra un Ksenija. Savukārt, ja tie ir lūšu puikas, tad varētu būt Džimis, Riko un Norberts.

 

 

 Valdis

Valdis: Nezinu. Varbūt – Lūsītis un Lūsīte. Trešā vārds jāpadomā. Man pašam dzīvnieku nav, bet laukos ir un tur kucīti sauc Bagira, bet kaķus Mīce un Sise. Tā arī varētu saukt lūsēnus. Varbūt, ja trešais ir puika to varētu saukt Sisis, bet ja meitene – Sise.

 

 Maara

Māra: Ja mazie lūsēni ir puikas, tad vienu es sauktu par Jēkabu, otrs varētu būt – Leonīds, bet trešais – Guntars. Savukārt, ja tās būs lūšu meitenītes, tad vienu es sauktu – Līga, otru – Kristīne, bet trešo – Mis Jēkabpils.

 

 Aleksejs

Aleksejs: Godīgi sakot nezinu, nekas prātā nenāk. Man mājās ir kaķene Maša un bija žurka Sise. Varbūt arī lūsēniem varētu dot šādus vārdus. Vēl varētu saukt arī par Inci, ja lūšu meitenīte.

 

 tatjana

Tatjana: Grūti tā uzreiz iedomāties. Man bija trusis, ko saucām par Zuzi un viņš atsaucās uz šo vārdu. Arī lūsēnam varētu dot vārdu – Zuze, varbūt – Lūsēns vai Mīlītis, bet ja izaug liels un ir nikns, tad šāds vārds nederēs. Ir jāapadomājas, lai dotu labus vārdus.

 

Atstājiet komentāru