2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Ko varētu darīt, lai pasargātu pilsētas objektus no vandaļu uzbrukumiem?

Ko varētu darīt, lai pasargātu pilsētas objektus no vandaļu uzbrukumiem?

 Ilmars

Ilmārs: Man sen jau ir priekšstats, ka policijai būtu jādežūrē biežāk, jāpabraukā pa pilsētu. Esmu nonācis pie secinājuma, ka Jēkabpils ielās reti var ieraudzīt policiju. Policijai jābūt aktīvākai, cits nekas nelīdzēs.

 

 Ginta

Ginta: Vajadzīga pašvaldības policija, kas varētu iesaistīties. Vajadzīgi reidi tajā laikā, kad visbiežāk notiek vanadalisms. Domāju, ka ar sodiem te nekas nebūs līdzēts. Pašvaldības policijai jāstrādā.

 

 Ieva

Ieva: Droši vien vajadzētu stingrākus likumus, lai šos cilvēkus sauktu pie atbildības. Vajag arī vairāk videokameras, lai fiksētu vandalismu. Tāpat arī vajadzētu sodus pietiekami lielus, lai par iekasēto naudu varētu atjaunot izdemolēto.

 

 Inese

Inese: Noteikti jāliek pēc iespējas vairāk visās vietās kur ir objekti videokameras. Cits nekas neatturēs, jo sodi nelīdz, jo nav iespējams atrast tos, kas to dara. Toties ar videokamerām vainīgos varētu atrast īsā laikā.

 

Niks

Niks: Varbūt vajadzētu brīdināt par atbildību, kas draud par šādiem gadījumiem. Izvietojot brīdinājumus par sodiem pie objektiem. Policijas reidi, manuprāt, nelīdzētu, jo nav iespējams zināt vietu, kur kāds kaut ko lauž un tur ierasties. Kāpēc lauž? Droši vien nav ko darīt, neatrod citu veidu kā sevi izpaust un dara to laužot.

 

Atstājiet komentāru