2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Kādas dāvanas absolventiem iesaka dāvināt jēkabpilieši?

Kādas dāvanas absolventiem iesaka dāvināt jēkabpilieši?

marija

Marija: Mūsdienās? Domāju, ka meitenēm vislabāk dāvināt kādu gredzentiņu vai kaut ko no sudraba vai pērles. Vislabāk rotaslietas. Zēniem? Ja labs un centīgs mācībās, varbūt planšetdatoru vai labu telefonu.

 

Inga

Inga: Grūti pateikt. Manuprāt, tas ir ļoti individuāli. Sen neesmu bijusi izlaidumā. Droši vien vislabāk naudu vai dāvanu karti, tad jau pats varēs nopirkt ko vēlas. Dāvanu karti meitenēm vislabāk dāvāt veikalos, kur nopērkamas smaržas vai kosmētika. Kādu zēniem? Nezinu.

 

katrina

Katrīna: Izlaidumā? Man pašai ļoti patīk festivāli un es priecātos par biļeti uz Positivus festivālu. Tāpēc domāju, ka vislabāk dāvināt biļeti uz kādu kultūras pasākumu.

 

karlis

Kārlis: Nauda. Tā ir vislabākā dāvana. Par naudu absolvents pats var izvēlēties, ko nopirkt, kas vajadzīgs, kas patīk. Savukārt dāvinot var gadīties, ka pasniedz kādu lietu, ko viņš nevēlas vai kura nav noderīga. Tad nezinātu, ko ar to darīt. Tāpēc nauda ir vislabākā izvēle.

 

vita

Vita: Droši vien kautko, kas noder pēc tam turpinot mācībass vidusskolā, tehnikumā vai augstskolā. Arī es pati priecātos par dāvanu, kas noder mācībām. Ko tieši? Nezinu. Varbūt datoru vai kādu citu lietu, kas palīdz mācībās.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturturtdiena

Atstājiet komentāru