2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Ziemassvētku tirdziņš, lielās egles iedegšana Jēkabpilī un konkursa “Mana egle Tava egle” uzvarētāju paziņošana (FOTO)

Ziemassvētku tirdziņš, lielās egles iedegšana Jēkabpilī un konkursa “Mana egle Tava egle” uzvarētāju paziņošana (FOTO)

Sestdien Jēkabpilī notika vairāki Ziemassvētku gaidīšanas pasākumi. Dienā Kena parku pieskandināja Ziemassvētku tirdziņš, bērnu dejas un rotaļas ar atpūtas centra “Palla” pasaku tēliem Tīģerīti un Vinniju Pūku, tikšanās un fotogrāfēšanās ar Ziemassvētku vecīti, balsošana par konkursa “Mana egle Tava egle” skaistākajām eglēm, bet dienas noslēgumā – lielās egles iedegšana Vecpilsētas laukumā un kopīga sadziedāšanās ar Šreku, Fionu, Ēzeli un Burvju Feju.

Jēkabpils mērs Raivis Ragainis, uzrunājot jēkabpiliešus Vecpilsētas laukumā vēlēja: “Esiet prieciigi, esiet veseli un sagaidot svētkus priecājaties par katru jauku brīdi, kad esat kopā. Lai jums priecīgi Ziemassvētki un veiksmīgs Jaunais gads.”


Pēc galvenās egles iedegšanas tika paziņoti konkursa “Mana egle Tava egle” uzvarētāji. Galveno balvu Frand Prix un 300 eiro ieguva DUS “CIRCLE K” Jēkabpils, kas bija izrotājuši improvizētu egli no automašīnu riepām. Pirmo vietu dalīja divi pašvaldības uzņēmumi SIA “JK namu pārvalde” un SIA “Jēkabpils pakalpojumi” un balvu 200 eiro dalīja uz pusēm. Namu pārvalde bija veidojusi improvizētu egli no dēlīšiem un gaismas bumbiņām, bet pakalpojumi – egli no pārkrāsotām plastmas pudelēm piramīdas veidā, kas izgaismota no iekšpuses. Otrajā vietā biedrība Sporta deju klubs “Liberta”, kas ieguva balvu 100 eiro. “Liberta” bija no egļu un priežu zariem izveidojuši improvizētas egles – dejotāju pāri. Trešajā vietā māmiņu biedrība “Atspulgs”, kas saņēma balvu – 50 eiro. Māmiņu biedrība “Atspulgs” egliveidoja bērni kopā ar māmiņām un tā bija rotāta no dažādiem materiāliem veidotiem cimdiņiem, bantītēm, eglīšu bumbiņām.

Komentāri (0-1/1)

  • Dzintra
    09.12.2018 15:51
    Egļu konkurss laba ideja. Tikai nākamgad lūgums rīkot grupās - pashvaldības uzņēmumi, pārējie uznjēmumi un iestādes un vēl atsevišķi NVO jo nevar nevalstiskās organizācijas un mazi iestāžu veikalu kolektīvi mēroties ar lielajiem komercuzņēmumiem un pašvaldības uzņēmumiem.

Atstājiet komentāru